K Kaaaky 80+ Katılım 2 Eylül 2025 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 2 Eylül 2025 #1 Bütçe 5 fazeon a1120lra soğutucu var ve rengini değiştiremiyorım yardım edermisiniz
H Halimcan0 80+ Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 17 Eylül 2025 #2 Kaaaky yazmış: fazeon a1120lra soğutucu var ve rengini değiştiremiyorım yardım edermisiniz Devamı için tıklayın... Hocam soğutucu yeterli oluyor mu yeni bir hazır sistem aldım internetteki yorumları okudum ve hiç iyi olmadığını söylüyorlar cevap verirsen sevinirim
Kaaaky yazmış: fazeon a1120lra soğutucu var ve rengini değiştiremiyorım yardım edermisiniz Devamı için tıklayın... Hocam soğutucu yeterli oluyor mu yeni bir hazır sistem aldım internetteki yorumları okudum ve hiç iyi olmadığını söylüyorlar cevap verirsen sevinirim
S Sefaturk 80+ Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 29 Eylül 2025 #3 Benim arkadaşımın dün aldığı sistemde de bu fandan var.O da bana sordu nasıl değişiyor diye.Bu konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.
Benim arkadaşımın dün aldığı sistemde de bu fandan var.O da bana sordu nasıl değişiyor diye.Bu konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.