tamerisleyen
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
link var mı? örnekçitalar var direk oturuyor agacım ben 3 tane öyle taktım direk
alıp denemek lazımBazı sata ve varda PCIe girişleri çalışmamaya başlayabilir tüm m2 girislerini kullanirsan
Almaniza gerek yok anakart modelinin manuelinde neyi takarsanız neyin calismayacagi yazaralıp denemek lazım
dönüştürücü yok kral 1 sata 3 adet m2 ssd var ?x1 slotuna dönüştürücü ile takılır ama ekstra 3 takılamaz. Takabilen varsa da aynı anda kullanamaz.
Dark DK-AC-PEM1X NGFF/NVMe M.2 SSD PCI-E X1 Kartı, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Dark DK-AC-PEM1X NGFF/NVMe M.2 SSD PCI-E X1 Kartı, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
kral baktım modeline ancak 6 adet sata 1 adet m2 yüksek ihtimallende arkadaşımızın dediği gibi dönüştürücü ile ancakAsus Tuf B450-Plus Gaming anakartım var 1 TB M2 SSD takılı şuanda ama daha fazla M2 SSD yani 3 adet daha takmak istiyorum nasıl takarım aparatı filan var mıdır ?
1 adet mi takılabilecek yoksa 3 adet takabilir miyimdönüştürücü yok kral 1 sata 3 adet m2 ssd var ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kral baktım modeline ancak 6 adet sata 1 adet m2 yüksek ihtimallende arkadaşımızın dediği gibi dönüştürücü ile ancak
En mantıklı yolu M2 yerine SATA takmak ya da 3 M2 desteği olan üst düzey bir anakart almak. Aparatla pek olacak iş değil olsa da verimli olmaz.Asus Tuf B450-Plus Gaming anakartım var 1 TB M2 SSD takılı şuanda ama daha fazla M2 SSD yani 3 adet daha takmak istiyorum nasıl takarım aparatı filan var mıdır ?
https://www.teknobiyotik.com/dark-pci-e-4x-m-2-nvme-sata-kart-dk-ac-pem2x2.html#!prettyPhoto bu nasıldır performansı düşer mi m2 ssdlerinEn mantıklı yolu M2 yerine SATA takmak ya da 3 M2 desteği olan üst düzey bir anakart almak. Aparatla pek olacak iş değil olsa da verimli olmaz.
Anakartında X2 portu yok ekran kartının slotu hariç bir yere takamazsın, taksan da yarı yarıya performans kaybedersin.https://www.teknobiyotik.com/dark-pci-e-4x-m-2-nvme-sata-kart-dk-ac-pem2x2.html#!prettyPhoto bu nasıldır performansı düşer mi m2 ssdlerin
2 adet ekran kartı slotu var diye hatırlıyorum metal çerçeveli slotta ekran kartım takılı alttaki slota olmaz mı bu parça ?Anakartında X2 portu yok ekran kartının slotu hariç bir yere takamazsın, taksan da yarı yarıya performans kaybedersin.