Neler Yeni

Öneri Fazla makro tuşu olan mouse önerisi

Hocam 11 farklı özelleştirebilir tuş var olarak görünüyor. Kendimde 3 gündür falan kullanıyorum. Her tuş ayrı ayrı özelleştirilebiliyor. Solda 3 tane, scroll tuşu sağa ve sola doğru hareket edebiliyor , bir de scroll tuşunun tıkıyla 3 tane de burda var. Dpi tuşu dediğimiz 2 tane de orada tuş var. 2 Adet de Mouse'un sağ ve sol clickleri ve son olarak da mouse'un altındaki profil tuşuyla 11 tane.
Teşekkürler elinize sağlık yardımınız için sağolun :)

Neye karar verdin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da aklındakiler neler?

Gayet kullanışlı görünüyor, özellikle de tek tuşun birden fazla tuşa dönüşmesi ilginç ve güzel bir düşünce.
Ben de kullanışlı buldum. Özellikle Hypershift özelliği çok dikkatimi çekti. O 11 programlanabilir tuşu 5 farklı senaryo için ayarlayabiliyoruz bildiğim kadarıyla.

Başka bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplarım.

Teşekkürler elinize sağlık yardımınız için sağolun :)
Ne demek hocam :)

Neye karar verdin?

Ya da aklındakiler neler?
G502 Hero ile Basilisk V2 arasındayım.

Ben de kullanışlı buldum. Özellikle Hypershift özelliği çok dikkatimi çekti. O 11 programlanabilir tuşu 5 farklı senaryo için ayarlayabiliyoruz bildiğim kadarıyla.

Başka bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplarım.

Ne demek hocam :)
Çok çok teşekkür ediyorum sayın hocam bi de şey sorsam, bu hypershiftte sağ tıkın atıyorum sol tarafına basınca ayrı sağ tarafına basınca ayrı tuş işlevi mi görüyor? Olayı tam anlayamadım da.

G502 Hero ile Basilisk V2 arasındayım.

Çok çok teşekkür ediyorum sayın hocam bi de şey sorsam, bu hypershiftte sağ tıkın atıyorum sol tarafına basınca ayrı sağ tarafına basınca ayrı tuş işlevi mi görüyor? Olayı tam anlayamadım da.
Yok hocam dediğinizi tam anlayamadım ama tek bir tuşla modlar arası geçiş yapılabiliyor. Hani sağ tarafına basınca ayrı sol tarafına basınca ayrı işlevi yok. Yoksa çok karmaşık bir hal alırdı zaten.

Yok hocam dediğinizi tam anlayamadım ama tek bir tuşla modlar arası geçiş yapılabiliyor. Hani sağ tarafına basınca ayrı sol tarafına basınca ayrı işlevi yok. Yoksa çok karmaşık bir hal alırdı zaten.
Tamamdır anladım sağolun çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim :)

Pusat V8.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,103
Üyeler
173,134
Son üye
NABE_54
Geri