Fazla uzun boy sizce çirkin duruyormu

spordan kastıgın yuruyus şınav vb seylermi
Günlük şınav, mekik özellikle barfiks. Bel, sırt ve boyun hareketleri. Koşu ve yürüyüş de olabilir. Bunları yaparken duruşunu da düzeltmen gerek olabildiğince dik durmak ve bilgisayar başına ya da ders başına otururken masanı sandalyeni boyuna göre ayarlamak lazım. Masa boyları standart üretiliyor 180'den sonra masaya eğilmek gerekiyor bu da bel ağrısını tetikliyor ayrıca omurgada eğriliklere sebep oluyor. Bu eğrilik ilerledikçe skolyoza dönüşüyor sonra da platin takılılıyor yarım adam oluyorsun. Dikkat etmek gerek.

aynı yaştayız ben 1.55 im. bu boyda olan birine göre, her türlü uzun boy daha iyi duruyor. 175, 180, 190, 200, 210 bunlar hala çok karizmatik yapıda bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

katılıyorum, uzun boyun; asaleti, ağırlığı, bi söz hakimiyeti var. erkekte karakterden sonra en önemli şey ağırlıktır bence. uzun olsan o ağırlık zaten geliyor sana. fakat kısa olursan ne kadar çabalasan bile elde etme imkanın yok
bende kısayım.Ebeveynleri bu arkadaşları ne ile besliyor gerçekten çok merak ediyorum.

kim 170den uzun kral 160'ım.
yok yani sana söylemedim, genel olarak 1.70 in üstünde olup, kendini çok kısayım diye derde sokan kişilere ithafen söylüyorum. hadi tamam 1.75-1.70 arası yapsa yine anlarım ama 1.78 insanlar da bunu kendini acındıra acındıra anlatıyor. bu beni çok bozuyor

ben 1.70im adam olana çok bile :D çabuk kaslanıp yunan tanrısı gibi duruyoruz ama sadece fotoda

2 metre cıdden cok kotu duruyor kuzenım 205 enıstem 2m ellerı kocaman ayakları bebek mezarı 195 max 190 187 arası tam yerınde dıye dusunuyorum

ben 1.70im adam olana çok bile :D çabuk kaslanıp yunan tanrısı gibi duruyoruz ama sadece fotoda
nıye hocam gercekte o kadar kaslı durmuyor mu

2 metre cıdden cok kotu duruyor kuzenım 205 enıstem 2m ellerı kocaman ayakları bebek mezarı 195 max 190 187 arası tam yerınde dıye dusunuyorum

nıye hocam gercekte o kadar kaslı durmuyor mu
duruyorda insanlar daha uzun bekliyor beni reelde tanışınca genelde özellikle kızlar

Geri