+1hakem bile isteye hatalar yaptı. ofsaytlar, fauller vs vs. hepsi ülke gündemini değiştirip halkın kafasını dağıtmak için. bu dingiller de kanıp hala yok sen fetocüsün yok sen şikecisin diye birbirine sallıyor.
Off Baba Be 50 Milyon Euroluk Balon Dad Ne Diyorduk Special VANBir babadır bizim için
Alıntıyı görüntüle
Reis ofsaytı o gözlerle nasıl gördünUlan hem ofsayttan gol alın hem Okan'ın burnunu sıkın hem de kendi sahanızda yenilin puhahahahaha reziller
Matt Murdock olduğum için biliyorum zaten. Her şeyi hissettim.Reis ofsaytı o gözlerle nasıl gördün
UJIUJFASDJUASFFUJSAJFASSJAJFASFJASFJASFASJFASJASFJASFJFASJIFSAJIUFASJIAFSJIAFSJIFIJAFIAJSIJFASJIASFFb'nin çok rahat 2 penaltısı verilmedi. Şaşırmıyorum artık.
Ez Maç hocam daha ne olsun fenev ağlamaaaGalatasaray 2 Fenerbahçe 1 Maç Hakkında Ne Düşünüyorsunuz
Adam olup olmadığım sana kalmadi kardeşim kendini bil biraz oyun bu. ayrıca Beşiktaşlıyım Fener için yoramam kendimi.Matt Murdock olduğum için biliyorum zaten. Her şeyi hissettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
UJIUJFASDJUASFFUJSAJFASSJAJFASFJASFJASFASJFASJASFJASFJFASJIFSAJIUFASJIAFSJIAFSJIFIJAFIAJSIJFASJIASF
O pozisyonların videosunu buraya atmazsan adam değilsin
Dostum o zaman öyle saçma bir cümle kuramazsın. Net olmayı bırak net olmaya yakın tek bir penaltı pozisyonu yok FB'nin.Adam olup olmadığım sana kalmadi kardeşim kendini bil biraz oyun bu. ayrıca Beşiktaşlıyım Fener için yoramam kendimi.
sana şundan çekmek lazımDostum o zaman öyle saçma bir cümle kuramazsın. Net olmayı bırak net olmaya yakın tek bir penaltı pozisyonu yok FB'nin.