! Fb 1-2 Gs Maç Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

hakem bile isteye hatalar yaptı. ofsaytlar, fauller vs vs. hepsi ülke gündemini değiştirip halkın kafasını dağıtmak için. bu dingiller de kanıp hala yok sen fetocüsün yok sen şikecisin diye birbirine sallıyor.

Ulan hem ofsayttan gol alın hem Okan'ın burnunu sıkın hem de kendi sahanızda yenilin puhahahahaha reziller

fb yaptığı faullere kart yemedi gs nefes aldıkça kart yedi ama ona rağmen geçirdiler helal olsun

Reis ofsaytı o gözlerle nasıl gördün
Matt Murdock olduğum için biliyorum zaten. Her şeyi hissettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fb'nin çok rahat 2 penaltısı verilmedi. Şaşırmıyorum artık.
UJIUJFASDJUASFFUJSAJFASSJAJFASFJASFJASFASJFASJASFJASFJFASJIFSAJIUFASJIAFSJIAFSJIFIJAFIAJSIJFASJIASF
O pozisyonların videosunu buraya atmazsan adam değilsin

Matt Murdock olduğum için biliyorum zaten. Her şeyi hissettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

UJIUJFASDJUASFFUJSAJFASSJAJFASFJASFJASFASJFASJASFJASFJFASJIFSAJIUFASJIAFSJIAFSJIFIJAFIAJSIJFASJIASF
O pozisyonların videosunu buraya atmazsan adam değilsin
Adam olup olmadığım sana kalmadi kardeşim kendini bil biraz oyun bu. ayrıca Beşiktaşlıyım Fener için yoramam kendimi.

Adam olup olmadığım sana kalmadi kardeşim kendini bil biraz oyun bu. ayrıca Beşiktaşlıyım Fener için yoramam kendimi.
Dostum o zaman öyle saçma bir cümle kuramazsın. Net olmayı bırak net olmaya yakın tek bir penaltı pozisyonu yok FB'nin.

Dostum o zaman öyle saçma bir cümle kuramazsın. Net olmayı bırak net olmaya yakın tek bir penaltı pozisyonu yok FB'nin.
sana şundan çekmek lazım
Gnji60vXEAAvIwO.jpeg

Geri