FB 1-3 GS

Hakem GALATASARAYA kart çıkarmıyor laksjdlkahsdlahks ağlayın kuşlar. Tazminatör de ali koçta acun ılıcalıda kofti :D

Aga zaten sizin yönetim iflah olmaz cidden sorun Ali Koç diyorsunuz ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz, sonra gidip Mou geldi diye yine Ali Koç'u seçiyonuz :kekw:

Bak Hacı İsmail'in ahı tuttu bu maç. Olsaydı ne yapar eder berabere bitirirdi bu maçı.
MOU gelmişti zaten ali koç ile alakası yok ismailin tek yapacağı şey krunici çıkarmak olurdu oyuncu yok ki transfer yok geçen sene ki kadro ile oynuyoruz maximin neden çıktı bunun hesabı sorulsun yüksek ihtimal ile 2.bir jesus vakası olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga zaten sizin yönetim iflah olmaz cidden sorun Ali Koç diyorsunuz ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz, sonra gidip Mou geldi diye yine Ali Koç'u seçiyonuz :kekw:

Bak Hacı İsmail'in ahı tuttu bu maç. Olsaydı ne yapar eder berabere bitirirdi bu maçı.
ali koç kendi satın aldığı ve içeri soktuğu üyeler sayesinde seçildi.

Aynenn kankkaaa morunyo felan iştee... hgwdfhqwgdfqwghdfgh

kolay macti hic zorlanmadik

ferdinin yerini doldurma sonra rakibi ciddiye almıyorum de kaybet açıklama yapacak yüzü olacakmı bakalım.

taraftar olarak öyle bir şey yapmamız lazım ki bunun sigara küllüğüne kadar alıp kaçması lazım.

ya da puro makasına kadarmı desem.

Ali Koç gidene kadar benim için fenerbahçe fenerbahçe değildir ben fenerbahçeyi destekliyorum ama ali koç gidene kadar tutmayacağım böyle iş olmaz.

Bordeaux dan farkımız kalmadı lan.

jose mourinhonun İlk Açıklaması kngnfjködbjfjjj😄😄
IMG_2353.jpeg

La oosterwolde cok kotu oynadi beles gol kacirdi ferdi olsa net golu vardi ayni pozisyonda. Madem kostic aldik kostici koy. Madem en nesyri aldin 2. yarinin basinda al oyuna. Djiku ciktigi gibi gol yedik. Ofsaytti ayri mesele. Sebo hic sut calismamis zaten net golleri kacirdi. Mac maximine yazar. Maximin olmasa iyice rezil bir mac olacakti.

Çok gol kaçırdı fener. Ferdi etkisi gitti . En nesyri su an çok kotu oynuyor. Bugün ismail , fred kisacasi orta saha buna ek tadic iyi değildi maxim uğraştı iyi oynadi tebrik ederim dzeko biraz uğraştı mert iyi değildi. Golleri kacirmasaydi neyse diyecektim ama hem kacirip hep kotu oynayinca hic iyi olmadi neyse tebrik ederiz baska maclara artik. Cumleler kuralsiz yazilmistir illaki ozur dilerim

4 sayfa yazı olmuş okumadım bu maçtan sonra hele ki o penaltı kararından sonra hakemden ağlayan fenerli olursa kendimi tutmayacağım top ayaktan çıktıktan sonra oluyor olay ki çıkmayı bırak adam gibi temas bile yok..

4 sayfa yazı olmuş okumadım bu maçtan sonra hele ki o penaltı kararından sonra hakemden ağlayan fenerli olursa kendimi tutmayacağım top ayaktan çıktıktan sonra oluyor olay ki çıkmayı bırak adam gibi temas bile yok..
Fenerliler biraz neşelensin diye verdiler. Sonrasında şarkı söylemeleri kopardı orası ayrı konu skskskkss Maximin'e bir üzüldüm sahaya kendini veren bir o vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,586
Üyeler
174,585
Son üye
yusufcelik16
Geri