Tarafların arasında üye olan yok musadece taraftar mı? üyeleride saysana sen.
MOU gelmişti zaten ali koç ile alakası yok ismailin tek yapacağı şey krunici çıkarmak olurdu oyuncu yok ki transfer yok geçen sene ki kadro ile oynuyoruz maximin neden çıktı bunun hesabı sorulsun yüksek ihtimal ile 2.bir jesus vakası olacak.Aga zaten sizin yönetim iflah olmaz cidden sorun Ali Koç diyorsunuz ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz, sonra gidip Mou geldi diye yine Ali Koç'u seçiyonuz
Bak Hacı İsmail'in ahı tuttu bu maç. Olsaydı ne yapar eder berabere bitirirdi bu maçı.
ali koç kendi satın aldığı ve içeri soktuğu üyeler sayesinde seçildi.Aga zaten sizin yönetim iflah olmaz cidden sorun Ali Koç diyorsunuz ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz, sonra gidip Mou geldi diye yine Ali Koç'u seçiyonuz
Bak Hacı İsmail'in ahı tuttu bu maç. Olsaydı ne yapar eder berabere bitirirdi bu maçı.
Fenerliler biraz neşelensin diye verdiler. Sonrasında şarkı söylemeleri kopardı orası ayrı konu skskskkss Maximin'e bir üzüldüm sahaya kendini veren bir o vardı.4 sayfa yazı olmuş okumadım bu maçtan sonra hele ki o penaltı kararından sonra hakemden ağlayan fenerli olursa kendimi tutmayacağım top ayaktan çıktıktan sonra oluyor olay ki çıkmayı bırak adam gibi temas bile yok..
Evet maximin extra oynadı zevkliydi izlemesi GS li olarakFenerliler biraz neşelensin diye verdiler. Sonrasında şarkı söylemeleri kopardı orası ayrı konu skskskkss Maximin'e bir üzüldüm sahaya kendini veren bir o vardı.