Neler Yeni

FB 1-3 GS

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Hakem GALATASARAYA kart çıkarmıyor laksjdlkahsdlahks ağlayın kuşlar. Tazminatör de ali koçta acun ılıcalıda kofti :D

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Aga zaten sizin yönetim iflah olmaz cidden sorun Ali Koç diyorsunuz ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz, sonra gidip Mou geldi diye yine Ali Koç'u seçiyonuz :kekw:

Bak Hacı İsmail'in ahı tuttu bu maç. Olsaydı ne yapar eder berabere bitirirdi bu maçı.
MOU gelmişti zaten ali koç ile alakası yok ismailin tek yapacağı şey krunici çıkarmak olurdu oyuncu yok ki transfer yok geçen sene ki kadro ile oynuyoruz maximin neden çıktı bunun hesabı sorulsun yüksek ihtimal ile 2.bir jesus vakası olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga zaten sizin yönetim iflah olmaz cidden sorun Ali Koç diyorsunuz ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz, sonra gidip Mou geldi diye yine Ali Koç'u seçiyonuz :kekw:

Bak Hacı İsmail'in ahı tuttu bu maç. Olsaydı ne yapar eder berabere bitirirdi bu maçı.
ali koç kendi satın aldığı ve içeri soktuğu üyeler sayesinde seçildi.

Mergen

80+ Bronze
Aynenn kankkaaa morunyo felan iştee... hgwdfhqwgdfqwghdfgh

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
kolay macti hic zorlanmadik

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
ferdinin yerini doldurma sonra rakibi ciddiye almıyorum de kaybet açıklama yapacak yüzü olacakmı bakalım.

taraftar olarak öyle bir şey yapmamız lazım ki bunun sigara küllüğüne kadar alıp kaçması lazım.

ya da puro makasına kadarmı desem.

Ali Koç gidene kadar benim için fenerbahçe fenerbahçe değildir ben fenerbahçeyi destekliyorum ama ali koç gidene kadar tutmayacağım böyle iş olmaz.

Bordeaux dan farkımız kalmadı lan.

Slamori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Deniz
jose mourinhonun İlk Açıklaması kngnfjködbjfjjj😄😄
IMG_2353.jpeg

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
976
İsim
Asil
La oosterwolde cok kotu oynadi beles gol kacirdi ferdi olsa net golu vardi ayni pozisyonda. Madem kostic aldik kostici koy. Madem en nesyri aldin 2. yarinin basinda al oyuna. Djiku ciktigi gibi gol yedik. Ofsaytti ayri mesele. Sebo hic sut calismamis zaten net golleri kacirdi. Mac maximine yazar. Maximin olmasa iyice rezil bir mac olacakti.

bwNN

80+ Silver
Çok gol kaçırdı fener. Ferdi etkisi gitti . En nesyri su an çok kotu oynuyor. Bugün ismail , fred kisacasi orta saha buna ek tadic iyi değildi maxim uğraştı iyi oynadi tebrik ederim dzeko biraz uğraştı mert iyi değildi. Golleri kacirmasaydi neyse diyecektim ama hem kacirip hep kotu oynayinca hic iyi olmadi neyse tebrik ederiz baska maclara artik. Cumleler kuralsiz yazilmistir illaki ozur dilerim

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
4 sayfa yazı olmuş okumadım bu maçtan sonra hele ki o penaltı kararından sonra hakemden ağlayan fenerli olursa kendimi tutmayacağım top ayaktan çıktıktan sonra oluyor olay ki çıkmayı bırak adam gibi temas bile yok..

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
4 sayfa yazı olmuş okumadım bu maçtan sonra hele ki o penaltı kararından sonra hakemden ağlayan fenerli olursa kendimi tutmayacağım top ayaktan çıktıktan sonra oluyor olay ki çıkmayı bırak adam gibi temas bile yok..
Fenerliler biraz neşelensin diye verdiler. Sonrasında şarkı söylemeleri kopardı orası ayrı konu skskskkss Maximin'e bir üzüldüm sahaya kendini veren bir o vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,617
Üyeler
161,315
Son üye
yellowflash
Top Bottom