BERKANY
80+ Silver
Dahası
Cok konuşmaya gerek yok.Basit bir maçtı bizim için
Ve penaltı da yalandı bu arada. 3-0 desek yeridir maç.Aga Mou takımını hiç tanımıyor awk Çağlar'ı ve Dzeko'yu full maç tuttu Djiku'yu falan çıkardı şaka gibi.
Kulağına küpe olsun bu Mou'nun bu maç. Kendi sahalarında oynayamadılar.
bu pozisyona verilen penaltı yalandı bir penaltılık pozisyon vardı onun yerine geçirdi güya.Ve penaltı da yalandı bu arada. 3-0 desek yeridir maç.
El Nesyri yerine Bats olsaydı hala Fener'de atmıştı bize bir tane. Unlucky.
oynatanlarda suç adam 38 yaşında ronaldo ile bir değil bu adam 40 ına basamak dayamış herifi oynatasın.hiç süperlig izlemem onun dışında premier lig falan izlerim ama sanırım hayatımda ilkkez bir gs fb derbisi izledim dzeko çok kötü oynuyor
Klasik sıkıntılı hakemler. Bazı kartlar da saçmaydı.bu pozisyona verilen penaltı yalandı bir penaltılık pozisyon vardı onun yerine geçirdi güya.
utanmadan penaltıdan gol attı diye admin gol sevinci paylaştı artık delirme raddesine geldim.Dünyanın en ezik camiası hahaah penaltıdan sonraki müzik patlattı
Dostum bırak bu işi manyak olursun ya gs li ol ya da türkiye ligini terk etutanmadan penaltıdan gol attı diye admin gol sevinci paylaştı artık delirme raddesine geldim.