FC 26 Beklenmeli mi sizce

CharlesPolat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Arkadaşlar uzun zamandır FIFA oynayan birisiyim ve en önemlisi Ultimate Team kısmında oynuyorum FC 26 için biraz beklenmeli mi birinci sorum.
İkinci sorum ise standart ile Ultimate sürüm arasında ne gibi farklar var ve ne kadar etkiliyor Ultimate sürüm almaya değer mi?

ultimate team oynuyorsan net ultimate edition al. 6000 point veriyor bide icon paketi vercekmiş falan filan. ben 2 yıldır her cıktıgında ea pro alıp oynuyorum. aylık 10 dolar. hem ultimate edition halini veriyor 6000 point almıs oluyorsun. hemde ön sipariş icon paketini de veriyor. ea pro yu ne zaman aldıgının da önemi yok oyun cıktıgında da alsan ön sipariş almıs olarak sayıyor seni. ea pro alırsın 1-2 ay sonra indirim gelir zaten 2 ay içinde az da olsa oynamaya devam ediceksen oyunu direkt alırsın.

ultimate team oynuyorsan net ultimate edition al. 6000 point veriyor bide icon paketi vercekmiş falan filan. ben 2 yıldır her cıktıgında ea pro alıp oynuyorum. aylık 10 dolar. hem ultimate edition halini veriyor 6000 point almıs oluyorsun. hemde ön sipariş icon paketini de veriyor. ea pro yu ne zaman aldıgının da önemi yok oyun cıktıgında da alsan ön sipariş almıs olarak sayıyor seni. ea pro alırsın 1-2 ay sonra indirim gelir zaten 2 ay içinde az da olsa oynamaya devam ediceksen oyunu direkt alırsın.
ea pro sanırım şuan 17 dolar olmuş, daha uyguna almanın yolları var mı? fc26 ya da proyu

Ultimate alırsan normal sürümden önce oynamaya başlıyorsun paket coin veriyor

Arkadaşlar uzun zamandır FIFA oynayan birisiyim ve en önemlisi Ultimate Team kısmında oynuyorum FC 26 için biraz beklenmeli mi birinci sorum.
İkinci sorum ise standart ile Ultimate sürüm arasında ne gibi farklar var ve ne kadar etkiliyor Ultimate sürüm almaya değer mi?
fc 24 ok ama fc 25 berbat bir oyun fc26 mükemmel kalır her türlü fc 25e göre

1 hafta erkenden önce oynamaya başlayıp kasıyorlardı hesapları öyle hatırlıyorum.

fc 24 ok ama fc 25 berbat bir oyun fc26 mükemmel kalır her türlü fc 25e göre
Hocam Fifa oyunları yıllardır sorunlu ama 22 den sonra maalesef bir türlü adam gibi olamadı PC tarafında , 25 evet serinin en kötüsü oldu fakat diğerleri de aman aman değildi.
Şahsen artık EA FC almamaya karar verdim bu kadar yıl para yedirdiğimiz yeter diye düşünüyorum.

Hocam Fifa oyunları yıllardır sorunlu ama 22 den sonra maalesef bir türlü adam gibi olamadı PC tarafında , 25 evet serinin en kötüsü oldu fakat diğerleri de aman aman değildi.
Şahsen artık EA FC almamaya karar verdim bu kadar yıl para yedirdiğimiz yeter diye düşünüyorum.
23 kusursuz son oyundu zaten sonra launcher kaldırdılar o sıkıntılar yarattı

23 kusursuz son oyundu zaten sonra launcher kaldırdılar o sıkıntılar yarattı
Tam tersi 22 kusursuz son oyundu 23'te asıl içine etmeye başladılar.
Ekran görüntüsü_23-7-2025_154547_store.steampowered.com.webp
Ekran görüntüsü_23-7-2025_154540_store.steampowered.com.webp
Ekran görüntüsü_23-7-2025_154532_store.steampowered.com.webp
Ekran görüntüsü_23-7-2025_154520_store.steampowered.com.webp

ben 2300 saat oynadım fc 24deki problemlerin 10/1ini görmedim
Tandığım 10 kişiden 6-7'si memnun değil oyunlardan belki o 3-4 kişilik şanslı kesimden olabilirsiniz ama bu oyunun sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Geri