FC26, FM26 VE BF6 yı nereden uyguna alabilirim

CptnAktaş

80+ Silver
Reaksiyon skoru
984
Arkadaşlar şu üç oyunu almayı planlıyorum, steamde 185 dolar yapıyor. En uyguna nasıl halledebilirim

Arkadaşlar şu üç oyunu almayı planlıyorum, steamde 185 dolar yapıyor. En uyguna nasıl halledebilirim
Kral eğer ukraynalı bir tanıdığın varsa steam ukrayna yapıp alabilirsin. Bunun dışında vpn kullanıp konumukrayna yaparak EA APP üzerinden ya da Epic üzerinden alabilirsin. FC26 1800 civarına geliyor sanırım.

Kral eğer ukraynalı bir tanıdığın varsa steam ukrayna yapıp alabilirsin. Bunun dışında vpn kullanıp konumukrayna yaparak EA APP üzerinden ya da Epic üzerinden alabilirsin. FC26 1800 civarına geliyor sanırım.
EA Appten yapılıyorsa okey herhangi bir sorun oluyor mu?

ödeme yönteminde hata almış bazı kişiler. Eğer sende hata alırsan epicten al. DH'da konusu var google ile arat bulursun.
Hocam bende hata aldım. Sonra polonya aldım yanlışlıkla şimdi iade etmeye çalışıyorum yalnız iade edemiyorum. İade kısmında oyun gözükmiyor

Üçüne birden aynı anda zaman ayırabilecek misiniz hocam?
Bence önce en çok oynamak istediğinizi alın, zamanla diğerleri indirime girer zaten öyle alırsınız.

Üçüne birden aynı anda zaman ayırabilecek misiniz hocam?
Bence önce en çok oynamak istediğinizi alın, sonra diğerleri zamanla indirime girer zaten öyle alırsınız.
Hocam zaten fm kasımda çıkıyor. Fifayı da bi 10 saat deneyeceğim. Ama bF yi istiyorum

ben önsipariş zamanımda ultimate team sürümünü aldım fc 26 yı herhangi bir problem olmadı.

ben önsipariş zamanımda ultimate team sürümünü aldım fc 26 yı herhangi bir problem olmadı.
Dün gece alma yöntemleri denerken yanlışlıkla polanya üzerinden 3000 liraya denk geldi iade etmeye çalışıyorum ama iade edemiyorum sipariş geçmişinde iade tuşu gözükmüyor

Dün Ukrayna VPN ile 1 yıllık EA Play Pro aldım. 2900'e geldi.

Dün Ukrayna VPN ile 1 yıllık EA Play Pro aldım. 2900'e geldi.
Bende denedim ödeme kısmında hata aldım sürekli. En son gittim 3000 liraya aldım iade etmeyle uğraşıyorum. 2900 verdikten sonra insan istiyor ki oyun tamamen kalıcı olsun

Bende denedim ödeme kısmında hata aldım sürekli. En son gittim 3000 liraya aldım iade etmeyle uğraşıyorum. 2900 verdikten sonra insan istiyor ki oyun tamamen kalıcı olsun
Ben Online oynadığımdan oyun 1 yıl sonra bitiyor zaten. Farklı ödeme ile denemen lazım. Ben de garanti ile alamadım, iş bankası ile aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri