Felsefe kategorisi gelebilir mi

Felsefe kategorisinde her saat başka biri ban yer artık.
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum, keza felsefe konuşmak isteyenler konu dışında da konu açarlar orada konuşurlar yahut profil duvarında konuşurlar. Konuşmak isteyen her türlü konuşur yani. Kategori açman veya açmaman bir şey değiştirmeyecek aslında. Ban yiyecek olan çoktan yerdi. Bence aç gitsin gönlü olsun çocukların heves etmişler.

Son düzenleme:
@dutemo @Captain Pricee
Felsefe konusunun açılmasındaki amaç sırf felsefe konularının tek bir arşiv gibi görünmesi ise açılacak olan her konuya #felsefearşivi yazın.
Merak eden forum arama yerine bunu (#felsefearşivi) yazsın. Ulaşır o zaman.
Dikkat edilmesi gereken nokta sadece kaliteli konulara bu etiketi koymak.

liseden bildiğim tek felsefe hocanın kaynanasının bulaşık makinesi felsefe buysa açılmasın kategori :)

@Mehmet Yılmaz haklı, ancak felsefe konuşan kesim mantık ve saygı çerçevesinde yorumlarda bulunduğundan bu dediklerinizin olma ihtimali olsa da gerçekleşeceğini sanmıyorum. Zaten konu dışında açılan felsefe ile alakalı konularda dönen yorumlar bilgi alışverişi ile alakalı oluyor (benim gördüğüm kadarıyla.)

Keza ben de bu felsefe konuları aracılığı ile yeni yeni şeyler öğreniyorum, benim şahsi görüşüm haklı olsanız da böylesi konuları konu dışı olarak sınıflandırmamaktan yana olurdu. Tabii son karar sizindir saygılar hocam.

İlgili forumu Eğitim & Kültür kategorisinin altına ekledim. FAKAT o foruma yazacağınız mesajlar toplam mesaj sayınızı etkilemeyecek. Yani mesaj sayınız artmayacak o foruma yazdığınız zaman.

Geri