Neler Yeni

Femboylar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

coself

80+
Ben olumlu düşünüyorum erkekler pantolonla sınırlı olmamalı bence :) Türkiyede sayıları fazla mı sizce?

HOMOFOBİ HASTALARI YAZMASIN!!!

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,069
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Herkes istediği şekilde, giyinir, gezer, düşünür. Buna kimse karışamaz. Bulunduğunuz gelenekselleşmiş ortamdan dolayı bu size biraz garip gelebilir ancak daha özgür yerlerde yaşayınca bu size normal geliyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ben olumlu düşünüyorum erkekler pantolonla sınırlı olmamalı bence :) Türkiyede sayıları fazla mı sizce?
Ben olumsuz düşünüyorum. Erkekler erkekliğini, kadınlar kadınlığını bilecek. İyice zıvanadan çıktı bu iş.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Böyle bir konuyu buraya açarsan kargaşa çıkar. Bence böyle bir konu açmamalısın. Herkesin kendi tercihi, özgür ve hür iradesi. Buna bir şey diyemeyiz. Tabii bize veya başkalarına zorluk, problem çıkarmadıkça.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Ben olumsuz düşünüyorum. Erkekler erkekliğini, kadınlar kadınlığını bilecek. İyice zıvanadan çıktı bu iş.
Katılıyorum +1 zaten sırf bu yüzden insanların fikirleri değişiyor. Herkes kendisinin ne olduğunu bilse ortaya tuhaf karışımlar çıkmaz 😂

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Katılıyorum +1 zaten sırf bu yüzden insanların fikirleri değişiyor. Herkes kendisinin ne olduğunu bilse ortaya tuhaf karışımlar çıkmaz 😂
Olayı iyice abartıp, sırf sosyal medyadaki bazı gereksiz kişilerin gazıyla ve "desteğiyle" saçma sapan takılan ve tavırlara girenler çoğunlukta maalesef. İnsan kendi benliğini içeride yaşamalı, dışa vurmak için bu kadar çaba sarf etmemeli bence de. Ama öte yandan da bir şey diyemiyoruz geneline. Çünkü insanın kendi hür iradesi var en nihayetinde.

Zechion

80+ Silver

Pek bir şey düşünmüyorum yani herkes istediğini yapar fakat konu internet ortamında bu farklılığını kullanıp takipçi kasmak, bu farklılığı kullanıp olayları farklı yere çekmek olunca tabii ki herkeste olduğu gibi bir nefret oluşuyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
@coself Niye gülüp duruyorsun?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Olayı iyice abartıp, sırf sosyal medyadaki bazı gereksiz kişilerin gazıyla ve "desteğiyle" saçma sapan takılan ve tavırlara girenler çoğunlukta maalesef. İnsan kendi benliğini içeride yaşamalı, dışa vurmak için bu kadar çaba sarf etmemeli bence de. Ama öte yandan da bir şey diyemiyoruz geneline. Çünkü insanın kendi hür iradesi var en nihayetinde.
Bir ara twitterde hashtag açmışlardı yok ettik 😂😂 bu kadar saçma bişeyi savunup gündeme çıkarıyorlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,634
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1
Top Bottom