Yalnız değilmişim.Yarım saattir fanboy diye okuyorum .
Ben olumsuz düşünüyorum. Erkekler erkekliğini, kadınlar kadınlığını bilecek. İyice zıvanadan çıktı bu iş.Ben olumlu düşünüyorum erkekler pantolonla sınırlı olmamalı bence Türkiyede sayıları fazla mı sizce?
Böyle bir konuyu buraya açarsan kargaşa çıkar. Bence böyle bir konu açmamalısın. Herkesin kendi tercihi, özgür ve hür iradesi. Buna bir şey diyemeyiz. Tabii bize veya başkalarına zorluk, problem çıkarmadıkça.Ben olumlu düşünüyorum erkekler pantolonla sınırlı olmamalı bence Türkiyede sayıları fazla mı sizce?
HOMOFOBİ HASTALARI YAZMASIN!!!
Nasıl yani fanboy yazmıyor mu zatenYarım saattir fanboy diye okuyorum .
Katılıyorum +1 zaten sırf bu yüzden insanların fikirleri değişiyor. Herkes kendisinin ne olduğunu bilse ortaya tuhaf karışımlar çıkmazBen olumsuz düşünüyorum. Erkekler erkekliğini, kadınlar kadınlığını bilecek. İyice zıvanadan çıktı bu iş.
Katılıyorum +1 zaten sırf bu yüzden insanların fikirleri değişiyor. Herkes kendisinin ne olduğunu bilse ortaya tuhaf karışımlar çıkmaz
Olayı iyice abartıp, sırf sosyal medyadaki bazı gereksiz kişilerin gazıyla ve "desteğiyle" saçma sapan takılan ve tavırlara girenler çoğunlukta maalesef. İnsan kendi benliğini içeride yaşamalı, dışa vurmak için bu kadar çaba sarf etmemeli bence de. Ama öte yandan da bir şey diyemiyoruz geneline. Çünkü insanın kendi hür iradesi var en nihayetinde.Ben olumsuz düşünüyorum. Erkekler erkekliğini, kadınlar kadınlığını bilecek. İyice zıvanadan çıktı bu iş.
Pek bir şey düşünmüyorum yani herkes istediğini yapar fakat konu internet ortamında bu farklılığını kullanıp takipçi kasmak, bu farklılığı kullanıp olayları farklı yere çekmek olunca tabii ki herkeste olduğu gibi bir nefret oluşuyor.Ben olumlu düşünüyorum erkekler pantolonla sınırlı olmamalı bence Türkiyede sayıları fazla mı sizce?
HOMOFOBİ HASTALARI YAZMASIN!!!
Bir ara twitterde hashtag açmışlardı yok ettik bu kadar saçma bişeyi savunup gündeme çıkarıyorlarOlayı iyice abartıp, sırf sosyal medyadaki bazı gereksiz kişilerin gazıyla ve "desteğiyle" saçma sapan takılan ve tavırlara girenler çoğunlukta maalesef. İnsan kendi benliğini içeride yaşamalı, dışa vurmak için bu kadar çaba sarf etmemeli bence de. Ama öte yandan da bir şey diyemiyoruz geneline. Çünkü insanın kendi hür iradesi var en nihayetinde.