Bende anadolu da okudum ama ingilizceye göre daha kolay geliyordu bana 80-90 arası alıyordum sürekli ama ingilizcede 50-80Almanca öğrenmesi daha zor bir dil.
Anadolu Lisesinde okuyup Almanca gören birisi olarak söylüyorum.
Bunun ne kadar hayal olduğunun farkındasın değil mi?Aslında en iyisi anadoluda 2. dili almanca seçmek ve kursuna gidip almanca öğrenmek almanyaya gidip yazılım mühendisi olmak.
Bir dili ERKEK KAPISI DEMEK İÇİN NEDEN ÖĞRENİYİM AAAABu arada almanca öğrenmeyi çok istiyorum çok seviyorum almanca dilini.
Bilişim ile ne alakası var anlayamadım ?Bilisim de öyle bir şey yokmus bu sene galiba hep 80-84 puan arası öğrenciler gitmis meslek lisesine.
O zaman bence anadoluya git ders çalış ama ders çalışamam diyorsan işin zor.Hiç sevmem öyle insanları çok düzeni seven birisi olarak nefret ederim.
İşte İngilizce dersinin temelini önceden atmak gerekiyor.Bende anadolu da okudum ama ingilizceye göre daha kolay geliyordu bana 80-90 arası alıyordum sürekli ama ingilizcede 50-80
arkadaş meslek lisesine giderse bilisim seçicem diyor sen genelde ders kaynatılıyor demisin bunu genelde düsük puanlılar yapıyor bende bu sene bilisime çoğu kisinin 80-84 okul ortalamasıyla gitiğini söyledim.Bilişim ile ne alakası var anlayamadım ?
Anadolu liselerinde bilişim varmı?Bunun ne kadar hayal olduğunun farkındasın değil mi?
Bilişimde kodlama öğrenirken zaten bildiğin için çok sıkmayacak ve almanca öğrenmeye daha çok zamanın olacak. Sonra ise staj yaptığın yer+uygulamaların senin referansın olacak gerçekten iyi işler yaptıysan o zaman almanyaya gidebilirsinZ
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir dili ERKEK KAPISI DEMEK İÇİN NEDEN ÖĞRENİYİM AAAA
üniversitede ilgili bölümlerini seçersin.Anadolu liselerinde bilişim varmı?
Nesneye Kadın-Erkek diye ayıran dil Fransızca değil miydi ?Bunun ne kadar hayal olduğunun farkındasın değil mi?
Bilişimde kodlama öğrenirken zaten bildiğin için çok sıkmayacak ve almanca öğrenmeye daha çok zamanın olacak. Sonra ise staj yaptığın yer+uygulamaların senin referansın olacak gerçekten iyi işler yaptıysan o zaman almanyaya gidebilirsinZ
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir dili ERKEK KAPISI DEMEK İÇİN NEDEN ÖĞRENİYİM AAAA
Bizim okulumuz çok kalabalık olduğu için bazı sınıflara Bilgisayar dersi veriliyordu.Anadolu liselerinde bilişim varmı?
Hayır almanca, erkek-kadın-cinsiyetsiz.Nesneye Kadın-Erkek diye ayıran dil Fransızca değil miydi ?
Ben mi öyle hatırlıyorum.
Bölüm Lise 4'de sınava girdikten sonra seçilir.Ünide istediğimiz bölümü seçebiliyormuyuz?