Fen lisesimi yoksa meslek lisesimi?

Yazılım istediğim için kaldırmak zorundayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey soracağım anadolu da 2. dil varmı almanca gibi?
Şu an dil okuyorum ve Almanca öğretiliyor AAAA
Hoş değil, dil öğrenmek için kendin çalışmalısın verilen eğitim 12. Sınıfa kadar A2.2'e kadar çıkıyor. Dil seçmediğin sürece.

Yazılım istediğim için kaldırmak zorundayım.

Bir şey soracağım anadolu da 2. dil varmı almanca gibi?
Benim gittiğim anadoluda vardı.
Meslek lisesine giden olan insanların %90 95 kısmı ders çalışmayan insanlar olduğu için hocalar ona göre davranıyor.
Dersleri kaynatmak için canlarını atan insanların olduğu sınıf,anadoludan meslek lisesine geçen biri olarak diyorum iyi düşün.

Ben bir şekilde para kazandım hayatım iyiydi SEO ve web site işleri yaptım ama özel hastanelerde sürünen arkadaşlarım atanamayan iş bulamayıp intihar eden arkadaşım var

Meslek lisesine giden olan insanların %90 95 kısmı ders çalışmayan insanlar olduğu için hocalar ona göre davranıyor.
Dersleri kaynatmak için canlarını atan insanların olduğu sınıf,anadoludan meslek lisesine geçen biri olarak diyorum iyi düşün.
Bilisim de öyle bir şey yokmus bu sene galiba hep 80-84 puan arası öğrenciler gitmis meslek lisesine.

Bursa da fen lisesine gitcek kadar derslerde iyiysen git bence ama önemli olan hayalin yazılımcı olup keyif almak varken neden mühendis olup zorla çalısasın.

evet var ama meslek lisesinde yok.
Aslında en iyisi anadoluda 2. dili almanca seçmek ve kursuna gidip almanca öğrenmek almanyaya gidip yazılım mühendisi olmak.

Hiç sevmem öyle insanları çok düzeni seven birisi olarak nefret ederim.

Aslında en iyisi anadoluda 2. dili almanca seçmek ve kursuna gidip almanca öğrenmek almanyaya gidip yazılım mühendisi olmak.
almanca öğrenmesi daha kolay bence yazılım mühendisi türkiyede bile ortalama 10k+ aliyor bir aylık maaş ile girersin almanca kursuna öğrenir almanyaya kolayca girersin almanyaya en kolay yazılımcılar giriyor diye biliyorum

almanca öğrenmesi daha kolay bence yazılım mühendisi türkiyede bile ortalama 10k+ aliyor bir aylık maaş ile girersin almanca kursuna öğrenir almanyaya kolayca girersin almanyaya en kolay yazılımcılar giriyor diye biliyorum
Almanca öğrenmesi daha zor bir dil.
Anadolu Lisesinde okuyup Almanca gören birisi olarak söylüyorum.

Ama en kötü olay almanyada akraba yok yani baya bi para biriktirmem gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,138
Üyeler
192,887
Son üye
SyphorseiS
Geri