Fen lisesimi yoksa meslek lisesimi?

Aslında en iyisi anadoluda 2. dili almanca seçmek ve kursuna gidip almanca öğrenmek almanyaya gidip yazılım mühendisi olmak.
Bunun ne kadar hayal olduğunun farkındasın değil mi?
Bilişimde kodlama öğrenirken zaten bildiğin için çok sıkmayacak ve almanca öğrenmeye daha çok zamanın olacak. Sonra ise staj yaptığın yer+uygulamaların senin referansın olacak gerçekten iyi işler yaptıysan o zaman almanyaya gidebilirsinZ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada almanca öğrenmeyi çok istiyorum çok seviyorum almanca dilini.
Bir dili ERKEK KAPISI DEMEK İÇİN NEDEN ÖĞRENİYİM AAAA

Bende anadolu da okudum ama ingilizceye göre daha kolay geliyordu bana 80-90 arası alıyordum sürekli ama ingilizcede 50-80
İşte İngilizce dersinin temelini önceden atmak gerekiyor.
Bu dönemde herkeste şu kafa var. Ben neden İngilizce dersi görüyorum ?
Şimdi ise neden Almanca görüyorum kafası dönüyor. Anadolu Liselerinde özellikle İngilizcesi yeteri kadar iyi olmayıp Almanca gören birisi bu soruları sürekli kafasında soruyor. 1 dil yetmiyor mu neden 2.'sini görüyorum. Bu tarz algılar oluşuyor insanlarda.

Bilişim ile ne alakası var anlayamadım ?
arkadaş meslek lisesine giderse bilisim seçicem diyor sen genelde ders kaynatılıyor demisin bunu genelde düsük puanlılar yapıyor bende bu sene bilisime çoğu kisinin 80-84 okul ortalamasıyla gitiğini söyledim.

Bilişimde kodlama öğrenirken zaten bildiğin için çok sıkmayacak ve almanca öğrenmeye daha çok zamanın olacak. Sonra ise staj yaptığın yer+uygulamaların senin referansın olacak gerçekten iyi işler yaptıysan o zaman almanyaya gidebilirsinZ

Anadolu liselerinde bilişim varmı?

Nesneye Kadın-Erkek diye ayıran dil Fransızca değil miydi ?
Ben mi öyle hatırlıyorum.

Nesneye Kadın-Erkek diye ayıran dil Fransızca değil miydi ?
Ben mi öyle hatırlıyorum.
Hayır almanca, erkek-kadın-cinsiyetsiz.
Erkek kapısı AAA.
Fransızca da cinsiyetçi bir dil diye hatırlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri