yavuzselimm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 235
Ba
her sene ayni gazla gidiyosunuz hadi hayırlısı
Bakicaz krallNisanlar fenerin![]()
Bakicaz krallNisanlar fenerin![]()
BETON YETMEZ CANER ABİM BE @Perma Yİyecek Birisi @KanonFutbol ile aram sıfır ama insan sevinmiyor değil.
ne yapalım takımda adam yok gençlerle oynuyoruz7 tane yemek nedir yahu bunlarda hiç mi onur yok bu yüzden futbolu takip etmeyi bıraktım 7 tane gol yediler ama paralarını alıp keyiflerine bakmaya devam edecekler Konya Spor daki futbolcular o kadar rezaletse futbolu bıraksınlar gerçekten iyi oynayanlar kalsın belki futbol o zaman daha zevkli olur bir sürü takım var ve ortalık daha topa dahi vurmayı bilmeyen torpilli oyuncularla doldu ve bu işe yaramazlar bi ton para alıp rahat bir hayat sürüyorlar!
Lig'den Düşmesi Lazım .7 tane yemek nedir yahu bunlarda hiç mi onur yok bu yüzden futbolu takip etmeyi bıraktım 7 tane gol yediler ama paralarını alıp keyiflerine bakmaya devam edecekler Konya Spor daki futbolcular o kadar rezaletse futbolu bıraksınlar gerçekten iyi oynayanlar kalsın belki futbol o zaman daha zevkli olur bir sürü takım var ve ortalık daha topa dahi vurmayı bilmeyen torpilli oyuncularla doldu ve bu işe yaramazlar bi ton para alıp rahat bir hayat sürüyorlar!
Fener kazandı real tur atlarsa liverpool da kazanırsa 600 tl alcaz
Real Tur Atlarmı Bilmiyorum Golleri Stoper Ve Bekler AtmışFener kazandı real tur atlarsa liverpool da kazanırsa 600 TL alcaz
teknik direktör istifa etti aykut kocaman gelirse son bir şansımız olur hocamHaksızmıyım Hocam ?
Bir Dip Görmesi Lazım Bence .
@quartle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Real Tur Atlarmı Bilmiyorum Golleri Stoper Ve Bekler Atmış![]()