Neler Yeni

Fenerbahçe Liderlik İçin Erzurum Deplasmanında!

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Ben sana bir şey demedim ki
Kendi takımın şike yapıyor ve sen başkalarını suçluyorsun hakem dye ben türkieden takım tutumuyorum sadece galatsarsaya sempatim var

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Galatasaray da Onyekuru ve İrfan Can transferlerinde sona yaklaştı. Gelirse ikisi de çok faydalı olacaktır bence. Fenerbahçe'nin Mesut Özil hamlesine karşılık güzel bir transfer bence.
İrfan Can zor bir transfer.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Hocam bu sezon iş ciddi çünkü anlaşmalar tamam mesut arsenal ile anlaştığı zaman gelip imzayı atacak, ben şahsen gerçekten baya etkili olacağını düşünüyorum çok güzel ara pasları ve oyun kurma yeteneği var.
Mesut etkili olursa iyi, olmazsa zaten FB'liler gidip kendini darağacında asacak.

Son düzenleme:

Reksed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Emir Dikgoz
Galatasaray da Onyekuru ve İrfan Can transferlerinde sona yaklaştı. Gelirse ikisi de çok faydalı olacaktır bence. Fenerbahçe'nin Mesut Özil hamlesine karşılık güzel bir transfer bence.
İrfan gelirse çok iyi transfer olur, hele Başakşehirin paylaşımlarından sonra. Onyekuru Galatasaray'da başka oynuyor, katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesut etkili olursa iyi,olmassa zaten FB'liler gidip kendini darağacında asacak.
Assak çoktan asardık hocam.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,909
İsim
Mert Can Ergün
Kendi takımın şike yapıyor ve sen başkalarını suçluyorsun hakem dye ben türkieden takım tutumuyorum sadece galatsarsaya sempatim var
kafanıza takmısınız şike yaptı diye orta da şike yok ergenekon yüzünden yattı ergenekon yerine şike yaptı dediler herkes öyle bildi gülen nin hedef i fenerbahçe yi bitirmekti davalardan berat etti şike yapmadığı keşinleşti

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
İrfan gelirse çok iyi transfer olur, hele Başakşehirin paylaşımlarından sonra. Onyekuru Galatasaray'da başka oynuyor, katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Assak çoktan asardık hocam.
Galatasarayın finansal fairplayii var yoksa çok rahat alırdı sene sonuna kadar kiralayıp alır nbelki

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Son düzenleme:

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
kafanıza takmısınız şike yaptı diye orta da şike yok ergenekon yüzünden yattı ergenekon yerine şike yaptı dediler herkes öyle bildi gülen nin hedef i fenerbahçe yi bitirmekti davalardan berat etti şike yapmadığı keşinleşti
Benim gözümde şampiyon olan şampiyonlar ligine gider yani uefanın şampiyon görmesi lazım

Reksed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Emir Dikgoz
Galatasarayın finansal fairplayii var yoksa çok rahat alırdı sene sonuna kadar kiralayıp alır nbelki
Luyindama'yı elden çıkarırsa çok iyi olur, hem yavaştan yaşı geliyor tam satma sırası bence. Ondan gelen parayla da İrfan alınabilir.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,909
İsim
Mert Can Ergün
Top Bottom