Kavga aramıyorum. Fikrimi beyan ediyorum. Fikrimden dolayı kavga edecek biri varsa gelebilir. Fikrim ise bu konu hakkında insanların tartışması.gereksiz konu kavga arıyorsun !
abooo fanatikkkk vay asgari ujreettSUCUKOLDAN İYİDİR
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ali koçun cebine girmiyor ki knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
MESUTOLU TARAFTAR İSTEMESE PARA GÖNDERİR Mİ 20 DK DA 700BİN TL TOPLANDI SİLAH ZORUYLA KİMSE VERMİYOR
taraftarın görevi transfer yapmak değil ki biz adam alıcaz ama siz alın biz parasını yiyelim muhabbeti. takım şampiyon olunca taraftarın cebine giren olacak mı? milyonları alanlar alacak. reklam gelirleri, sponsorlar, tribün gelirleri(şu an olmasa da) transfer bunlarla yapılır.dilencilik diyenler olmuşta ozaman şöyle ki tüm yayıncılar dileniyor mu? O adam yayın açıyor sana yayını eğlenceli geldiği için bağış atıyorsun bundan daha doğal bir şey olamaz MESUT OL kampanyasında silah zoruyla sms attırmıyorlar yardım etmek isteyen ediyor. He ille de dilencilik diyorsanız iban atıp para istemek ne oluyor onu bi düşünün en iyisi.
Neyse MESUT OLDUK en azından :d
Saçma sapan bir durum milleti sömürmeye doymuyorlarFenerbahçe MESUTOL Kampanyası ile İlgili Ne Düşünüyorsunuz?
Gece gece kahkaha attım.Düşünmüyorum
Konu ile alakalı mesaj yazarsan teşekkür ederim.Düşünmüyorum
Seni FB taraftarı.Kimse duyar kasmasın, isteyen gider Kızılay'a da bağış yapar UNICEF'e de WWF'e de. Dünyadaki ve ülkemizdeki tüm sorunlar için bağış kapıları ardına kadar açık, he bazı insanlar da vardır tuttuğu takıma bağış yapmak ister, onu bulunduğu ekonomik sıkıntıdan çıkarmak ister. Bu, o bağışı yapan adam dışında kimseyi bağlamaz. Sen gidip sokaktaki dayıya niye camiye bağış yaptığını sormuyorsan buna da sormaman gerekir. Tamamen art niyetle ve kinle açılmış bir başlık, her şeye laf atma ve her şeyi bildiğini zannetme zihniyetinin karması.