EgoistmanTR01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,735
Bu kadar da dilenilmez.
Bu kadar da dilenilmez.
Kendi tuttuğum takım içinde aynısını derdim, dedim de.Türkiye'de son yıllarda ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan ve mali çöküşü engelleyemeyen futbol kulüpleri çareyi yardım kampanyalarında arıyor. Yıllar önce Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile başlayan kampanya furyasına katılmayan takım kalmadı.
SUCUKOLDAN İYİDİRFenerbahçe MESUTOL Kampanyası ile İlgili Ne Düşünüyorsunuz?
Ali koçun cebine girmiyor ki knkSokakta acliktan soguktan olenler varken kendini asanlar varken milyon eurolar kazananlara halkin para yollamasi icimi karartıyor.
MESUTOLU TARAFTAR İSTEMESE PARA GÖNDERİR Mİ 20 DK DA 700BİN TL TOPLANDI SİLAH ZORUYLA KİMSE VERMİYORBu arada, Aslangibisponsor kampanyası taraftar istedi.
Kimse kimseyi para gönder diye zorlamıyor? Sen istemez misin? Tekrardan Galatasaray Avrupa Kupası kaldırsın, istemez misin? Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynasın? Beşiktaş Avrupa'ya diz çöktürsün.Arkadaşlar donanim arşivi iban paylaşsın. Gerçekten durumu olmayan kişilere bilgisayar parasi toplansin. İnanın bu bana daha anlamli gelir. Biz kendi fakirimize insanimiza sahip cikalim. Milyon euro kazananlara neden para yollamak cazip gelsin anlamiyorum.
gereksiz konu kavga arıyorsun !Atılan bir twit.
Alıntıyı görüntüle
SMS kampanyası dilenmekse İBAN bırakıp para istemek ne?MESUTOLmak için dilenmek gerekir mi?