Fenerbahçe MESUTOL Kampanyası ile İlgili Ne Düşünüyorsunuz?

Fenerlilerin düşüncesi daha önemli :D

Ne diyimki

Türkiye'de son yıllarda ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan ve mali çöküşü engelleyemeyen futbol kulüpleri çareyi yardım kampanyalarında arıyor. Yıllar önce Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile başlayan kampanya furyasına katılmayan takım kalmadı.
Kendi tuttuğum takım içinde aynısını derdim, dedim de.

• Beğen
Reaksiyonlar: goal
Fenerbahçe MESUTOL Kampanyası ile İlgili Ne Düşünüyorsunuz?
SUCUKOLDAN İYİDİR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sokakta acliktan soguktan olenler varken kendini asanlar varken milyon eurolar kazananlara halkin para yollamasi icimi karartıyor.
Ali koçun cebine girmiyor ki knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada, Aslangibisponsor kampanyası taraftar istedi.
MESUTOLU TARAFTAR İSTEMESE PARA GÖNDERİR Mİ 20 DK DA 700BİN TL TOPLANDI SİLAH ZORUYLA KİMSE VERMİYOR

MESUTOLmak için dilenmek gerekir mi? Bu da bir twit ama atmaya uğraştım

Son düzenleme:
Arkadaşlar donanim arşivi iban paylaşsın. Gerçekten durumu olmayan kişilere bilgisayar parasi toplansin. İnanın bu bana daha anlamli gelir. Biz kendi fakirimize insanimiza sahip cikalim. Milyon euro kazananlara neden para yollamak cazip gelsin anlamiyorum.

Arkadaşlar donanim arşivi iban paylaşsın. Gerçekten durumu olmayan kişilere bilgisayar parasi toplansin. İnanın bu bana daha anlamli gelir. Biz kendi fakirimize insanimiza sahip cikalim. Milyon euro kazananlara neden para yollamak cazip gelsin anlamiyorum.
Kimse kimseyi para gönder diye zorlamıyor? Sen istemez misin? Tekrardan Galatasaray Avrupa Kupası kaldırsın, istemez misin? Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynasın? Beşiktaş Avrupa'ya diz çöktürsün.

Bunları isteyen kulübün mali durumunu da düşünür. Bu tarz durumlar için bazen fedakarlık gerekir.

Önemli Uyarı: Amacım senin teklifine karşı gelmek değil hatta çok güzel bir öneri fakat sende yukarıda yazdıklarımı düşün.

Fenerbahçeliyim, dalga geçen arkadaşların takımının kampanyalarının üstünden de çok geçmedi.
Açık açık İBAN bırakan da oldu :)
Ben burada kötü bir şey görmüyorum twitch de de insanlar sevdiği yayıncıya bağış atıyor bu yanlış bir şey değil yani kime ne?

MESUTOLmak için dilenmek gerekir mi?
SMS kampanyası dilenmekse İBAN bırakıp para istemek ne?
1611433745724.png
,

Anlatamıyorum sanırım burada dalga geçilecek bir şey yok bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,977
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri