Neler Yeni

Fenerbahçe MESUTOL Kampanyası ile İlgili Ne Düşünüyorsunuz?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Hit kasıyorsun diyenler yatağına kıvrılarak ağlayabilir.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Türkiye'de son yıllarda ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan ve mali çöküşü engelleyemeyen futbol kulüpleri çareyi yardım kampanyalarında arıyor. Yıllar önce Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile başlayan kampanya furyasına katılmayan takım kalmadı.
Yalnız Galatasaray kampanyayı taraftar istedi diye yaptı, Allah'a şükür kimsenin kumbarasında gözümüz yok ;)

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Futbolcunun milyon dolarlar alıp villasında tekilasını yudumlaması için 20TL vermem. Meyd10OL kampanyası başlatıp bana yollasınlar parayı, o zaman pozitif bakarım olaya.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
arkadaşım bana 20gb veriyor yaz dedi 20tl gitti :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Utku
İban atıp para dileniyor diyen arkadaşlar için bir açıklama yapmak istedim. Aslangibisponsor kampanyasını taraftar ortaya attı. Amacı ise zengin iş adamlarının Galatasaraylıyım diye kendini pazarlayan kısmının Galatasaraylılığını görmek istiyorlar hatta kim bağış yaptıysa gizlemesin diye açıklamalar bile oldu. Yönetim de bu kampanyayı sahiplendi ve resmileştirdi, güven sağlaması amacıyla.
Fenerbahçenin SMS kampanyasından farkı ise fb normal taraftardan para bekliyor, Galatasaray ise sadece sesi seçim zamanında çıkan liseli tayfanın artık Galatasaraylılığını görmek istiyor.
Gündemi takip etmeden, haberleri sadece objektif olmayan yerlerden okuyarak konular hakkında cahilce yorum yapmayın lütfen.

Top Bottom