Fenerbahçelilere allahtan sabır diliyorum. Daha nereye kadar gidecek bu durum.Yaklaşık 7 yıldır rezil bir takım olması nedeniyle soğuduğum takımdır kendileri taraftarına çektirmediği eziyet çile kalmadı . Şimdide t.d yok ölür müsün öldürür müsün ?
Hakkaten ha. O sene bu sene. Yok bu sene kesin fener şampiyon. Sürekli diyip duruyorlar. Demeseler de umutlandirmasalar bari.2 senedir batırdılar oldu diyoruz bişeyeler oluyor bari ümitlendirmese zalımın takımı.
En azından küçük bir şey deseydin
Her takımın feda dönemi vardır. G.Saray'ın 14 sene şampiyon olamamışlığı, Beşiktaş'ın yakın zamanda ekonomik sıkıntılar çektiği Avrupa'da neredeyse hiç başarısının olamayıp GS ve FB'nin çok gölgesinde kalması ve 7 sezon şampiyon olamaması (2009-2016'dan bahsediyorum) vs. ve bu da Fenerbahçe'nin feda dönemi sanırım.2 senedir batırdılar oldu diyoruz bişeyeler oluyor bari ümitlendirmese zalımın takımı.
Ben de şunu anlamıyorum. Rezil bir takım olmamıza rağmen ne yapıp edip ilk 3'e giriyoruz.Yaklaşık 7 yıldır rezil bir takım olması nedeniyle soğuduğum takımdır kendileri taraftarına çektirmediği eziyet çile kalmadı . Şimdide t.d yok ölür müsün öldürür müsün ?
kötü yönetilmekle kötü takım olmak aslında farklı şeyler. fenerli değilimYaklaşık 7 yıldır rezil bir takım olması nedeniyle soğuduğum takımdır kendileri taraftarına çektirmediği eziyet çile kalmadı . Şimdide t.d yok ölür müsün öldürür müsün ?