- Bütçe
- 300000
Dostlar Merhaba araba almayı düşünüyoruz kafamızdaki ilanda bu fakat araba konusunda pek anlamıyoruz. Bilen varsa bu araba nası ve fiyatına göre iyi midir ?
fena degil iyi gibiDostlar Merhaba araba almayı düşünüyoruz kafamızdaki ilanda bu fakat araba konusunda pek anlamıyoruz. Bilen varsa bu araba nası ve fiyatına göre iyi midir ?
Bu arabalar dizel attığı araba benzinli. Benzinli araçta pompa enjektör derdi yok. Ama 400 bindeki dizelin pompa enjektör sıkıntısı var. Ayrıca her yıl muayene demek her yıl en az 3 depoyakıt masrafına eş demek. Bu bütçede ticari önermek mantıksızhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...ft-surgu-tek-kapak-yeni-kasa-1137890501/detay km takıntınız yoksa bakimlari yapilirsa 600 bine kadar gider araba
Tavandaki kaplama ruhsata işli mi sordun mu? Neden kaplamnışlar? Sanki tavanın en arka kısmında kabarıklıklar var. Boya kabardıysa sıkıntılı bir durum vardır. Yoksa yanıktansa da pek sorun olacağını sanmam.kaportası güzel gidip gördük arabayı . Albealar çok fazla taksi çıkması olduğu için peder bek istemiyor. Lineada keza bütçe bandımızda iyisi pek yok onun için 400k yı gözden çıkarmak lazım
O kaplama genelde hata kapamak için yapılıyor. Bu araçta güzel de durmamış ayrıca. He sorun yok dersen sen bilirsin. Fakat bir ustaya götürüp motora baktırmanı öneririmAraba tavanı kaplama çıkabiliyor. Kaplama sebebi adam reklamcıymış hoş duruyor diye yaptırdım dedi. Dediğin kabarıklıkları reelde görmedik. babam adam motor iyi diyor ekspertize para veremem diyor iyi bi tartışık ondan dolayı. Onun dışında bi sorun yok.
Araç temiz gibi fakat bu fiyat fazla. Corolla (efsane kasa), Clio, Megane 1 vs. araçlara bakmanızı tavsiye ederim. Özellikle temiz enjeksiyonlu bir 1.6 Corolla, bu arabayla kıyaslanamaz bile. Palio'nun tek artısı abs fakat ben eski arabalarda abs'ye pek güvenmiyorum arızalandıktan sonra aracı durduramazsınız. Bizzat palioda yaşadım bu durumu.Dostlar Merhaba araba almayı düşünüyoruz kafamızdaki ilanda bu fakat araba konusunda pek anlamıyoruz. Bilen varsa bu araba nası ve fiyatına göre iyi midir ?