Fiber Altyapı Hakkında ki Sorum (Millenicom)

RefX

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,948
Millenicom yeni üye olmak için desteği aradım , altyapıyı da sorgulattım ve Fiber altyapı var

Müşteri temsilcisine 100mbps paket aldığım zaman hız değerleri düşük olur mu diye sordum , "Hayır olmaz , altyapınız en iyisi / Fiber'in en üst modeli" gibi birşeyler dedi

Altyapı da kalite falan mı var yoksa millenicom'a geçelim diye mi öyle söyledi ?

@cagan_32 @alpolojix / Leroxy @Leade
Bi bilginiz var mı ?

@Rennes

Millenicom yeni üye olmak için desteği aradım , altyapıyı da sorgulattım ve Fiber altyapı var

Müşteri temsilcisine 100mbps paket aldığım zaman hız değerleri düşük olur mu diye sordum , "Hayır olmaz , altyapınız en iyisi / Fiber'in en üst modeli" gibi birşeyler dedi

Altyapı da kalite falan mı var yoksa millenicom'a geçelim diye mi öyle söyledi ?

@cagan_32 @alpolojix / Leroxy @Leade
Bi bilginiz var mı ?

@Rennes
Yani normalde Fiber 4 çeşit ve FTTH en iyisi oluyor ama aldığın hızlarda bir değişiklik olmuyor TT en fazla 100/8 veriyor. Ama FTTH her türlü daha iyi yani. Onun dışında hangi fiber olursa olsun 97-98/7.50-7.90 civarı alırsın. Altta rehberim var okuduktan sonra sorun olursa sor yardımcı olayım.

Yani normalde Fiber 4 çeşit ve FTTH en iyisi oluyor ama aldığın hızlarda bir değişiklik olmuyor TT en fazla 100/8 veriyor. Ama FTTH her türlü daha iyi yani. Onun dışında hangi fiber olursa olsun 97-98/7.50-7.90 civarı alırsın. Altta rehberim var okuduktan sonra sorun olursa sor yardımcı olayım.
Konuyu okudum dostum da , altyapın sıkıntılı ise verilen değerleri alamazsın diyenler çok. Kafam karışmıştı ama anladığım kadarıyla yakın değerler alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Rennes

Son düzenleme:
Konuyu okudum dostum da , altyapın sıkıntılı ise verilen değerleri alamazsın diyenler çok. Kafam karışmıştı ama anladığım kadarıyla yakın değerler alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Rennes
Fiber'de sorun yaşaman için 40 yıldır abdestsiz gezmen, biannadaki kabloları falan çalmaları lazım. KHJDFJHGJDSGFDSGHFHSDGJDS

Fiber'de sorun yaşaman için 40 yıldır abdestsiz gezmen, biannadaki kabloları falan çalmaları lazım. KHJDFJHGJDSGFDSGHFHSDGJDS
Hahajakdskk tamamdır.

Modem önerisi yapar mısın ?
Çok bütçem yok ama hangisi gerekliyse alırım

Fiberin varsa türkneti düşün. Millenicom fiberde 109+15 tl iken türknet 85tl ayrıca fiber olduğu için müşteri hizmeleri ihtiyacın olmuyor. İstersen 1 ay bedava kullanman için kod da verebilirim. @keremcnsz24 kullanıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Fiberin varsa türkneti düşün. Millenicom fiberde 109+15 TL iken türknet 85tl ayrıca fiber olduğu için müşteri hizmeleri ihtiyacın olmuyor. İstersen 1 ay bedava kullanman için kod da verebilirim. @keremcnsz24 kullanıyor.
Türknet de düşündüm de sorun yaşayanlar varmış.
Ama fiber olduğu için sorun olmazsa Türknet daha mantıklı olur herhalde

Tamamdır hocam bi düşüneyim. Müşteri hizmetleri yok sanırım , nasıl bağlayacaklar ?
Bağlarken müşteri hizmetleri var bağladıktan sonra Online işlem merkezi yazıyosun yarın cevap geliyor tek sıkıntısı o. Fiberde en az sorun çıkaran altyapı olduğundan sıkıntı çıkmaz

• Beğen
Bağlarken müşteri hizmetleri var bağladıktan sonra Online işlem merkezi yazıyosun yarın cevap geliyor tek sıkıntısı o. Fiberde en az sorun çıkaran altyapı olduğundan sıkıntı çıkmaz
Yapa muhabbeti var birde. Ben Konya Akşehir'de ikamet ediyorum. Konya da yapa var ama benim olduğum ilçe de yapa falan gözükmüyor.

İlde olmasI yeterlimi ?

Eğer 100'lük paketin tamamını ucuza kullanmak isterseniz Firmadan gigabit bir router talep edin.
Eğer firma cihazı kullanmak istemiyorsanız ve yine hızın tamamını almak istiyorsanız Keenetic Viva işinizi fazlasıyla görür.
Eğer "Ben 5-6Mbps az alsam da olur" diyorsanız Keenetic Omni Router alabilirsiniz.

• Beğen
Eğer 100'lük paketin tamamını ucuza kullanmak isterseniz Firmadan gigabit bir router talep edin.
Eğer firma cihazı kullanmak istemiyorsanız ve yine hızın tamamını almak istiyorsanız Keenetic Viva işinizi fazlasıyla görür.
Eğer "Ben 5-6Mbps az alsam da olur" diyorsanız Keenetic Omni Router alabilirsiniz.
Omni den 2 model var galiba. Hangisini diyorsunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,780
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri