leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,943
Omni Router işte yazdım.Omni den 2 model var galiba. Hangisini diyorsunuz ?
Omni Router işte yazdım.Omni den 2 model var galiba. Hangisini diyorsunuz ?
Omni Router işte yazdım.
Omni diyorum Omni DSL desem Omni DSL yazardım OMNİ diyorum.Bi bu var birde bu![]()
Keenetic Omni KN-1410-01TR 300 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Omni KN-1410-01TR 300 Mbps Router fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Omni KN-1410-01TR 300 Mbps Router özelliklerini incele, 1.506,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.269,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Omni Router demiş kk.Bi bu var birde bu![]()
Keenetic Omni KN-1410-01TR 300 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Omni KN-1410-01TR 300 Mbps Router fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Omni KN-1410-01TR 300 Mbps Router özelliklerini incele, 1.506,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.269,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yapa pek de önemli değil Fiber varkenYapa muhabbeti var birde. Ben Konya Akşehir'de ikamet ediyorum. Konya da yapa var ama benim olduğum ilçe de yapa falan gözükmüyor.
İlde olmasI yeterlimi ?
Keenetic Viva almaya gerek var mı sence ?Omni Router demiş kk.
Türknet geçersem kod için yazarım hocamYapa pek de önemli değil Fiber varken
Yani para varsa al ama yoksa o da işini görür.Keenetic Viva almaya gerek var mı sence ?
Omni hız düşmesi çok olmazsa yeter bence
Post automatically merged:
Türknet geçersem kod için yazarım hocam
Bence var.Keenetic Viva almaya gerek var mı sence ?
Omni hız düşmesi çok olmazsa yeter bence
Omni alsam 90üstü download , 7üstü upload verirse yeterli benim için.Yani para varsa al ama yoksa o da işini görür.
Düşük değer verirse Viva alayım o zaman. Bi kere yaptık tam yapalım yaniBence var.
Çünkü omni maksimum 95Mbps pppoe destekliyor ve gigabit portlara sahip değil hızın tamamını alamayabilirsin.
Ayrıca kablosuz olarak da internete göre kötü sonuçlar verebilir.
Alp zaten gerekenleri yazmış Keenetic modemlerinde benden daha iyi bilgisi var onun.Omni alsam 90üstü download , 7üstü upload verirse yeterli benim için.
Masaüstü PC için TPlink Wn8200nd kullanıyorum , masaüstü pc de hızlar ne kadar olur sence
Post automatically merged:
Düşük değer verirse Viva alayım o zaman. Bi kere yaptık tam yapalım yani
Fiber varsa türkney öneririm ilk 6 ay 1000 upload 1000 dowland veriyorlar .Millenicom yeni üye olmak için desteği aradım , altyapıyı da sorgulattım ve Fiber altyapı var
Müşteri temsilcisine 100mbps paket aldığım zaman hız değerleri düşük olur mu diye sordum , "Hayır olmaz , altyapınız en iyisi / Fiber'in en üst modeli" gibi birşeyler dedi
Altyapı da kalite falan mı var yoksa millenicom'a geçelim diye mi öyle söyledi ?
@cagan_32 @alpolojix / Leroxy @Leade
Bi bilginiz var mı ?
@Rennes