- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 73,145
Daireye kadar fiber geliyorsa 95-100 MBPS civarlarında alırsın.
O fiber değilde üst altyapı olduğunda veriyor herhalde
Fiber 100altyapı bir sorgularmısın maks hangi hızları verecek ?İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-asus-dsl-ac51-750-mbps-vdsl2-fiyati,107722667.htmlBence var.
Çünkü omni maksimum 95Mbps pppoe destekliyor ve gigabit portlara sahip değil hızın tamamını alamayabilirsin.
Ayrıca kablosuz olarak da internete göre kötü sonuçlar verebilir.
Abi sizin oradaki TT'nin dolap mı ne bişey vardı. İnternet sağlayan falan (ismini unuttumDaireye kadar fiber geliyorsa 95-100 MBPS civarlarında alırsın.
Fiber varsa vdsl gerek yok sanırımhttps://www.akakce.com/modem/en-ucuz-asus-dsl-ac51-750-mbps-vdsl2-fiyati,107722667.html
bu alınır mı? pek bilgim yok ama abdullah abi bunu kullanıyor diye biliyorum
Abi sizin oradaki TT'nin dolap mı ne bişey vardı. İnternet sağlayan falan (ismini unuttum)
O düzeltildi mi , konu açmıştın hatta kapağını kapatmaya çalışmışlar diye
Post automatically merged:
Fiber varsa vdsl gerek yok sanırım
böyle modemlere vdsl olur mu ?bu alınır mı? akakçede en pöpüler 2. keenetic içinde![]()
Keenetic Extra KN-1710-01TR 1200 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Extra KN-1710-01TR 1200 Mbps Router fiyatlarını Akakçe ile takip et! Keenetic Extra KN-1710-01TR 1200 Mbps Router özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Fiber için bu. VDSL/ADSL ile kullanamazsın.bu alınır mı? akakçede en pöpüler 2. keenetic içinde![]()
Keenetic Extra KN-1710-01TR 1200 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Extra KN-1710-01TR 1200 Mbps Router fiyatlarını Akakçe ile takip et! Keenetic Extra KN-1710-01TR 1200 Mbps Router özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
tamam teşekkürlerFiber için bu. VDSL/ADSL ile kullanamazsın.
Konuya yeni mesajlar atarak güncelledim. O dolap 2 gün sonra değişti, benim hizmet aldığım dolap hâlâ eski ama değişecek dendi. Bekliyorum sabırla bakalımAbi sizin oradaki TT'nin dolap mı ne bişey vardı. İnternet sağlayan falan (ismini unuttum)
O düzeltildi mi , konu açmıştın hatta kapağını kapatmaya çalışmışlar diye
Post automatically merged:
Fiber varsa vdsl gerek yok sanırım