Yardım Fiber Altyapı İçin Nere Başvuru Yapabilirim

asuramerlin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Taşınmayı planlıyorum. Şu anki internetim 1000 Mbps, fakat taşınacağım konum en fazla 54 Mbps imkân sunuyor. Fiber altyapı için nereye başvuru yapabilirim ve sonuçlanır mı?

türk telekom alt yapı müdürlüğüne dilekçe yazarsan eğer çevrede planlı çalışma yapılacaksa 6 ay içinde bağlanır eğey çalışma yoksa en az 1 -3 yıl sonuçlanır.

Türk Telekom müdürlüğüne uğra konuş dilekçe için. İmza toplayın biz öyle yaptık

türk telekom alt yapı müdürlüğüne dilekçe yazarsan eğer çevrede planlı çalışma yapılacaksa 6 ay içinde bağlanır eğey çalışma yoksa en az 1 -3 yıl sonuçlanır.
Sağolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom müdürlüğüne uğra konuş dilekçe için. İmza toplayın biz öyle yaptık
İmza toplayamam büyük ihtimalle topladım varsayarsak ne kadar sürede altyapı çalışması başlanır?

Sağolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmza toplayamam büyük ihtimalle topladım varsayarsak ne kadar sürede altyapı çalışması başlanır?
Değişir, bizde zaten apartmanda imza topladık öyle sülalecek falan değil dilekçeyi verdik sürekli yokladık gelişmeler neler diye. 1-2 ay oldu direkleri kurdular 2-3 hafta sonrada kablo çekip modemi bağladılar. Eğer dilekçe verecekseniz küçük, daha az gelişmiş bir ilçede iseniz daha büyük ve gelişmiş bir ilçenin müdürlüğüne gidin mesela biz Gebze de oturmuyorduk ama oraya dilekçe verdik daha çok ilgili oluyorlar.

Değişir, bizde zaten apartmanda imza topladık öyle sülalecek falan değil dilekçeyi verdik sürekli yokladık gelişmeler neler diye. 1-2 ay oldu direkleri kurdular 2-3 hafta sonrada kablo çekip modemi bağladılar. Eğer dilekçe verecekseniz küçük, daha az gelişmiş bir ilçede iseniz daha büyük ve gelişmiş bir ilçenin müdürlüğüne gidin mesela biz Gebze de oturmuyorduk ama oraya dilekçe verdik daha çok ilgili oluyorlar.
Teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,357
Üyeler
186,875
Son üye
Edip bozkuş
Geri