Devam edersin sorun olmaz.Evimin kapısına kadar fiber kablo çekildi ve ben fiber bağlantısını yaptırırsam internet paketimi değiştirmem gerekirmi yoksa hali hazırda kullandığım paket üzerinden devammı ederim.
Kullandığım paket 24mb e 5mb
Peki fiberi bağlatınca ne gibi fark olacak internetimdeDeğiştirmeniz gerekmez fakat daha yüksek hız almak istiyorsanız paket değiştirebilirsiniz
daha yüksek hız alabilirsiniz oyun oynuyorsanız pinginiz düşer vs vs .Peki fiberi bağlatınca ne gibi fark olacak internetimde
Paket değişikliği yapmayacağım için şu anlık sadece pingim düşecek gibi duruyor peki aynı firmanın herhangi bir fiber paketine geçmek istediğim zaman cayma bedeli isterlermi ?daha yüksek hız alabilirsiniz oyun oynuyorsanız pinginiz düşer vs vs .
sanırım isterlerPaket değişikliği yapmayacağım için şu anlık sadece pingim düşecek gibi duruyor peki aynı firmanın herhangi bir fiber paketine geçmek istediğim zaman cayma bedeli isterlermi ?
Paket değişikliğinde istemezler.Paket değişikliği yapmayacağım için şu anlık sadece pingim düşecek gibi duruyor peki aynı firmanın herhangi bir fiber paketine geçmek istediğim zaman cayma bedeli isterlermi ?
evet değiştirmen gerekir gpon mu bağlatıldı.Evimin kapısına kadar fiber kablo çekildi ve ben fiber bağlantısını yaptırırsam internet paketimi değiştirmem gerekirmi yoksa hali hazırda kullandığım paket üzerinden devammı ederim.
Kullandığım paket 24mb e 5mb
hayır sadece iptalde isterler her operatörde bu böyledir.Paket değişikliği yapmayacağım için şu anlık sadece pingim düşecek gibi duruyor peki aynı firmanın herhangi bir fiber paketine geçmek istediğim zaman cayma bedeli isterlermi ?
İnsallah öyledirevet değiştirmen gerekir gpon mu bağlatıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır sadece iptalde isterler her operatörde bu böyledir.
Adam kablonet geçmeyecekmişevet değiştirmen gerekir gpon mu bağlatıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır sadece iptalde isterler her operatörde bu böyledir.
biliyorum adam bana soruyor paket değiştirirsen ceza parası ödermiyim diye bende ona göre cevap veridm.Adam kablonet geçmeyecekmiş
Şaka yaptım ya biri sana Kablonet Taha demişti hala aklımda kaldı her gördüğümde aklıma geliyor gülüyprumy .dddddbiliyorum adam bana soruyor paket değiştirirsen ceza parası ödermiyim diye bende ona göre cevap veridm.