12.5 mb/sn ile indirme yapar ki bu bayağı işine yarar ama sana tavsiye Turk Telekom altyapısında Turknet kullanan biri olarak söyleyebilirim ki Turk Telekomdan kat kat iyidir 100 lük paketim var 115 mbps 15 upload alıyorum ki Turk Telekom verdiğin paranın %1ini hak etmezçok teşekkür ederim peki 100 mbps ye yükseltirsem işimi görür mü
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunları indirriken hızlı olur mu
Senin aldığın paket 35 mbps ise ister dizüstü bilgisayar olsun ister uzayüstü bilgisayar olsun 4 ten fazlasını göremezsin. Zaten dizüstünde steamden bakarsan indirme ilerlemen saniyede 30 30 değil 4 4 ilerliyordur.ya peki 2.4 ghz ve 5 ghz etkileme şansı var mı çünkü diz üstünde 5ghz intarnet ?
internet hızında bir sorun yok kiböyle
paketine göre avantaj sağlar o senin pakette çok etkilemez dostumya peki 2.4 ghz ve 5 ghz etkileme şansı var mı çünkü diz üstünde 5ghz intarnet ?
aileye anlatamıyoruz ki türk telekoma takmışlar12.5 mb/sn ile indirme yapar ki bu bayağı işine yarar ama sana tavsiye Turk Telekom altyapısında Turknet kullanan biri olarak söyleyebilirim ki Turk Telekomdan kat kat iyidir 100 lük paketim var 115 mbps 15 upload alıyorum ki Turk Telekom verdiğin paranın %1ini hak etmez
anladım teşekkür ederim herkesepaketine göre avantaj sağlar o senin pakette çok etkilemez dostum
speedtestten ss alıcam atıcam şimdi masaüstü kablolu bağlantı şeklinde aynı şekilde telefondan da atabilirim 5Ghz ileaileye anlatamıyoruz ki türk telekoma takmışlar
bekliyorumspeedtestten ss alıcam atıcam şimdi masaüstü kablolu bağlantı şeklinde aynı şekilde telefondan da atabilirim 5Ghz ile
Onda Mbps (Mb/S) cinsi değer gösteriyordur, attığın resimde MB/S cinsi değer gösteriyor. İkisi aynı şey değil, 1MB/S=8Mb/S ediyor.çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama şimdi nasıl oluyor da diz üstü pc de 30 mb alabiliyorum
birde bizde böyle bir şey oldu türk telekom evlere fiber çekti şimdi ben eğer türk net geçersem iptal olur o