2021 yılında diğer semtlere de gelecek dediler. Hala yapmadılar.Yaysalar keşke diğer bölgelere de
Senelerdir bekliyoruz biz de gelmedi bir türlü ne kadar yavaş ilerliyorsa2021 yılında diğer semtlere de gelecek dediler. Hala yapmadılar.
Çok kararsız kaldın galibaSenelerdir bekliyoruz biz de gelmedi bir türlü ne kadar yavaş ilerliyorsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gigafiber olsa düşünmeden geçerim direkt, 180 TL ye 1000 mbps nerede bulunur![]()
Bir forumda sansür ile alakalı ve loss,ping ile alaklı konular var ondan önermem o firmayı.Evet, çünkü her türlü geri dönüş var bir de çoğu firma adı sanı pek duyulmayan firmalar onu da düşününce superonline falan mı geçsem diye kararsızlık oluyor.
Farklı paketlerin katılım kraterlerine bak. Oradalarda değişiklik olabiliyor.Kendi sitelerinde başka bir bölümde aynı hızı farklı fiyata satıyorlar garip
Diğer firmalara göre pahalı geldi tt biraz
Bu devirde hala kotalı internet satıyorlarkomik
Kablonet bütün firmalardan daha iyi ve resmi bir kuruluştur.Merhaba herkese iyi forumlar, 2 gün sonra Vodafone Net taahhütümüz bitiyor, bana geçebileceğim güzel internet servis sağlayıcısı önerisinde bulunur musunuz? (Fiber)
Şimdiden teşekkürler.
Valla hocam ben memnunum. Fiber var evde ama 24 kullanıyorum. 2 yıl yeni tahhüt imzaladım. İstediğim zaman eski fiyattan 100 e geçebiliyorum. Hız problemim 7 8 senede topladan 3 4 kere olmuştur onuda anında veya ertesi güne çözdüler. Sorun bakım harici de aynı şekilde senede max 2 defa sorun olursa arıyorum uzaktan hallediyolar. Onun dışında çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.Bir arkadaş tavsiye etmişti onu bugün de senden de bunu duyunca bilemedim araştırıyorum bakalım
saçmalık işte para koparacak yer arıyorlar
Bakacağım
Valla türk telekomdan memnun olan hiç görmedim nedense herkes şikayetçi seni memnun görünce şaşırdım
kotalı hocam o
Hangi sağlayıcıValla hocam ben memnunum. Fiber var evde ama 24 kullanıyorum. 2 yıl yeni tahhüt imzaladım. İstediğim zaman eski fiyattan 100 e geçebiliyorum. Hız problemim 7 8 senede topladan 3 4 kere olmuştur onuda anında veya ertesi güne çözdüler. Sorun bakım harici de aynı şekilde senede max 2 defa sorun olursa arıyorum uzaktan hallediyolar. Onun dışında çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.
yazılana göre iç tesisat şartı ile taşımada bile 300 tl alıyolarEğerki x firmadan b firmasına geçiceksen aynı altyapı port üzerinden o zaman aktivasyon ve kurulum ücreti alınmaz ama alan elbet vardı galiba.
Taşıma yaptığın zaman o evde internet kurulumu sıfırdan olcağı için alıyorlardır hem alan fixnet değil tt istemekte. Tt toptan sayfasını ziyaret edebilirsin.yazılana göre iç tesisat şartı ile taşımada bile 300 TL alıyolar![]()