Neler Yeni

Yardım Fiber İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş
Merhaba herkese iyi forumlar, 2 gün sonra Vodafone Net taahhütümüz bitiyor, bana geçebileceğim güzel internet servis sağlayıcısı önerisinde bulunur musunuz? (Fiber)
Şimdiden teşekkürler.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,819
İsim
Emre Zengin

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
Türk Telekom Toptan'ın evde kurulum hizmeti için 1 şubat tarihli zammı sonrası bu ücretin müşteri tarafına yansıması kaçınılmaz.
Sağlayıcıdan tahsis edilen ilgili ücret için hariç tutulmuş vergileri de işin içine kattığımız zaman toplam tutar 385,97 TL yapıyor.
Yani firmalar her yeni abonesi için cebinden 86 lira veriyor.

Türk Telekom Toptan'ın evde kurulum hizmeti fiyat bilgileri için: https://toptan.turktelekom.com.tr/kurulum-hizmetleri
Alıntıyı görüntüle
Kanka evde iç tesisat + modem var her şey kurulu sadece bana kullanıcı adı şifre lazım ne alaka bu olay anlamıyorum 🥺

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Evren AYDIN
Bende millenicom kullanıyordum zam yaptılar 100 lira koydu üstüne, bakındım şuan en uygun gibirnet sanırım ona geçmeyi düşünüyorum.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
Adresinde Gigafiber altyapı varsa kesinlikle Turknet yoksa arkadaşların tavsiyeleri üzerinden en mantıklı seçimi yaparsın.

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Valla türk telekomdan memnun olan hiç görmedim nedense herkes şikayetçi seni memnun görünce şaşırdım
Hocam Türk Telekom bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötü internet veriyor, mesela 4-5 yıl önce Maraş'ta yaşıyordum fiber altyapı olmasına rağmen kopmalar fazla oluyordu ve ping değeri yüksekti, şuan İstanbul'da yaşıyorum VDSL altyapıya rağmen ping değerleri çok düşük ve kopma yok dencek kadar az oluyor

Adsl altyapı olanlar direkt berbat

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş
Kendi sitelerinde başka bir bölümde aynı hızı farklı fiyata satıyorlar garip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Türk Telekom bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötü internet veriyor, mesela 4-5 yıl önce Maraş'ta yaşıyordum fiber altyapı olmasına rağmen kopmalar fazla oluyordu ve ping değeri yüksekti, şuan İstanbul'da yaşıyorum VDSL altyapıya rağmen ping değerleri çok düşük ve kopma yok dencek kadar az oluyor

Adsl altyapı olanlar direkt berbat
Diğer firmalara göre pahalı geldi tt biraz

Kotasız,tahhüütsüz candır. :)
Bu devirde hala kotalı internet satıyorlar :D komik

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,884
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba herkese iyi forumlar, 2 gün sonra Vodafone Net taahhütümüz bitiyor, bana geçebileceğim güzel internet servis sağlayıcısı önerisinde bulunur musunuz? (Fiber)
Şimdiden teşekkürler.
Keciorende tt fiber altyapısı üzerinden comnet fiber kullanıyorum 7 aydır. Hiçbir sorun yaşamadım.

Gigafiber Ankarada sadece Asagieglence ve etlikte var.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş
Keciorende tt fiber altyapısı üzerinden comnet fiber kullanıyorum 7 aydır. Hiçbir sorun yaşamadım.

Gigafiber Ankarada sadece Asagieglence ve ettikten var.
Yaysalar keşke diğer bölgelere de

Top Bottom