Superonline Fiber varsa bu 100 Mbps paketin 24 aylığına bakabilirsin. https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/ev-interneti-fiber-kampanyalari/superonline-fiber-daha-hizliMerhaba herkese iyi forumlar, 2 gün sonra Vodafone Net taahhütümüz bitiyor, bana geçebileceğim güzel internet servis sağlayıcısı önerisinde bulunur musunuz? (Fiber)
Şimdiden teşekkürler.
Kanka evde iç tesisat + modem var her şey kurulu sadece bana kullanıcı adı şifre lazım ne alaka bu olay anlamıyorumTürk Telekom Toptan'ın evde kurulum hizmeti için 1 şubat tarihli zammı sonrası bu ücretin müşteri tarafına yansıması kaçınılmaz.
Sağlayıcıdan tahsis edilen ilgili ücret için hariç tutulmuş vergileri de işin içine kattığımız zaman toplam tutar 385,97 TL yapıyor.
Yani firmalar her yeni abonesi için cebinden 86 lira veriyor.
Türk Telekom Toptan'ın evde kurulum hizmeti fiyat bilgileri için: https://toptan.turktelekom.com.tr/kurulum-hizmetleri
Alıntıyı görüntüle
Eğerki x firmadan b firmasına geçiceksen aynı altyapı port üzerinden o zaman aktivasyon ve kurulum ücreti alınmaz ama alan elbet vardı galiba.Kanka evde iç tesisat + modem var her şey kurulu sadece bana kullanıcı adı şifre lazım ne alaka bu olay anlamıyorum
Hocam Türk Telekom bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötü internet veriyor, mesela 4-5 yıl önce Maraş'ta yaşıyordum fiber altyapı olmasına rağmen kopmalar fazla oluyordu ve ping değeri yüksekti, şuan İstanbul'da yaşıyorum VDSL altyapıya rağmen ping değerleri çok düşük ve kopma yok dencek kadar az oluyorValla türk telekomdan memnun olan hiç görmedim nedense herkes şikayetçi seni memnun görünce şaşırdım
Kotasız,tahhüütsüz candır.Valla sitelerinde öyle belirtmişler 500 gb kotalı diye
Kendi sitelerinde başka bir bölümde aynı hızı farklı fiyata satıyorlar garipSuperonline Fiber varsa bu 100 Mbps paketin 24 aylığına bakabilirsin. https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/ev-interneti-fiber-kampanyalari/superonline-fiber-daha-hizli
Diğer firmalara göre pahalı geldi tt birazHocam Türk Telekom bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötü internet veriyor, mesela 4-5 yıl önce Maraş'ta yaşıyordum fiber altyapı olmasına rağmen kopmalar fazla oluyordu ve ping değeri yüksekti, şuan İstanbul'da yaşıyorum VDSL altyapıya rağmen ping değerleri çok düşük ve kopma yok dencek kadar az oluyor
Adsl altyapı olanlar direkt berbat
Bu devirde hala kotalı internet satıyorlar komikKotasız,tahhüütsüz candır.
EvetKendi sitelerinde başka bir bölümde aynı hızı farklı fiyata satıyorlar garip
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer firmalara göre pahalı geldi tt biraz
Bu devirde hala kotalı internet satıyorlar komik
Keciorende tt fiber altyapısı üzerinden comnet fiber kullanıyorum 7 aydır. Hiçbir sorun yaşamadım.Merhaba herkese iyi forumlar, 2 gün sonra Vodafone Net taahhütümüz bitiyor, bana geçebileceğim güzel internet servis sağlayıcısı önerisinde bulunur musunuz? (Fiber)
Şimdiden teşekkürler.
Gigafiber Ankarada sadece Asagieglence ve etlikte var.Maalesef yok
Yaysalar keşke diğer bölgelere deKeciorende tt fiber altyapısı üzerinden comnet fiber kullanıyorum 7 aydır. Hiçbir sorun yaşamadım.
Gigafiber Ankarada sadece Asagieglence ve ettikten var.