Yardım Fiber İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Frkndmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
986
Merhaba herkese iyi forumlar, 2 gün sonra Vodafone Net taahhütümüz bitiyor, bana geçebileceğim güzel internet servis sağlayıcısı önerisinde bulunur musunuz? (Fiber)
Şimdiden teşekkürler.

Eve kadar Fiber, yani Fiber kablonun eve kadar girdiği Fiber türü, GPON olarak da geçer.

En stabil En sorunsuz altyapı türüdür.
İkisinin de kablosu var, yalnız türk telekomunkini vodafonecular geldiklerinde kesmişlerdi evin elektrik kutusu yerinden, geçmiyormuş yoksa kendi kabloları o konuda ne yapacağım bilmiyorum. Yarısından itibaren falan kestiler yani.

İkisinin de kablosu var, yalnız türk telekomunkini vodafonecular geldiklerinde kesmişlerdi evin elektrik kutusu yerinden, geçmiyormuş yoksa kendi kabloları o konuda ne yapacağım bilmiyorum. Yarısından itibaren falan kestiler yani.
Ekip tekrardan çekecek mecburen. Buradan sorgulayınca hız 1000Mbps çıkıyor mu?

comnet tabi

Başvurduğum herhangi sağlayıcı çeker mi ücretsiz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet 1000 mbps çıkıyor

Fiber ise kurulum için ya ücret almazlar ya da zorunlu bir kurulum ücreti alırlar, firmaya göre değişiyor, gelen ekip mecburen o kabloyu çekecek.
Yani demezler umarım kendiniz yapmışsınız elektrikçi bulun kabloyu da bulun kendiniz halledin falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de comnet niye böyle ucuz?

ya bu kurulum denen şey ne ve 300 TL ne şaka mı bu Alıntıyı görüntüle
Türk Telekom Toptan'ın evde kurulum hizmeti için 1 şubat tarihli zammı sonrası bu ücretin müşteri tarafına yansıması kaçınılmaz.
Sağlayıcıdan tahsis edilen ilgili ücret için hariç tutulmuş vergileri de işin içine kattığımız zaman toplam tutar 385,97 TL yapıyor.
Yani firmalar her yeni abonesi için cebinden 86 lira veriyor.

Türk Telekom Toptan'ın evde kurulum hizmeti fiyat bilgileri için: https://toptan.turktelekom.com.tr/kurulum-hizmetleri
1688427839658.png

Geri