Süperonline altyapısı gerekli onun için birde pahalı bence.100 mbps 240 TL gözüküyor yanlış görmediysem, değer mi sizce?
ya bu kurulum denen şey ne ve 300 tl ne şaka mı buwww.fixnet.com.tr/evinterneti Marmara bolgesi önceliklidir.
www.tbtnet.net Kocaeli için mantıklıdır.
Bakabilirsin
Fiberde kurulum ücreti yok ama adsl Vdsl kurulum ücreti var. Yeni abonelik için.ya bu kurulum denen şey ne ve 300 TL ne şaka mı bu Alıntıyı görüntüle
1000 mbps 350 tl mantıklı aslında da o kadar ayıramam şuan bütçe yaBen bayadir kullanıyorum TV+ ve 100mbps 150 TL ödüyorum altyapin varsa ve biraz daha para veririm diyorsan 1000 Mbps de alabilirsin
500 mbps 300 tl270 Liraya 500mps paketi var
baya ilgiliydiler ben kullandığım zamanlar valla kötü bir yanını görmemiştim zorunluluktan kapatmıştımtürknet fiber iyi ama destek ekibi rezil
Superonline'da zaten, diğerlerine göre yakın fiyatıSüperonline altyapısı gerekli onun için birde pahalı bence.
190tl100 mbps 240 TL gözüküyor yanlış görmediysem, değer mi sizce?
Ping ve hız düsüşleri konusunda Netspeed beni en çok delirten firmadır. En sonunda da sebepsiz yere 1 hafta internetimi keserek zaten beğenmediğim hizmeti koşarak iptal ettirmiştir.turknet ve turktelekom fiber başta olmakla bir cok marka kullandım en düşük pingi netspeetde aldım(turktelekom 33 ping verirken netspeedle 25 ping alıyorum istanbul sunucusunda) senin bolge destekliyorsa belki işine yarar
Davet Koduyla sende bende indirimli kullana biliriz NRH4WC
Bir arkadaş tavsiye etmişti onu bugün de senden de bunu duyunca bilemedim araştırıyorum bakalımGeçen sene iki ay Fixnet kullandım. Telekom altyapısı ve sinyal değerlerim iyi olmasına rağmen 35mbit VDSL2 ile Pingleri dengesiz ve hız düşmeleri oluyordu.
saçmalık işte para koparacak yer arıyorlarya bu kurulum denen şey ne ve 300 TL ne şaka mı bu Alıntıyı görüntüle
BakacağımFiyat/performans arayışındaysanız GIBIRNet tavsiye edebilirim.
Ankara'da kullanan tanıdıklarım var, memnunlar.
Valla türk telekomdan memnun olan hiç görmedim nedense herkes şikayetçi seni memnun görünce şaşırdımTurktelekom kullanıyorum 7 8 yıldır memnunum. Sorun olduğu zaman anında çözdürüyorum v.s
kotalı hocam o190tl
fixnet türkiye sunucusu olan oyunlar için doğru bir seçim olmaz eğer avrupa sunucusu oyunları oynuyorsan araştırabilirsinBir arkadaş tavsiye etmişti onu bugün de senden de bunu duyunca bilemedim araştırıyorum bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
saçmalık işte para koparacak yer arıyorlar
Evdeki altyapılara bak. Türk Telekom FTTH varsa gıbırnet gibi firmalardan 100Mbps alabilirsin. Ama Türk Telekom altyapın kötüyse ve Superonline FTTH varsa hiç düşünmeden Superonline kullan.Bir arkadaş tavsiye etmişti onu bugün de senden de bunu duyunca bilemedim araştırıyorum bakalım
saçmalık işte para koparacak yer arıyorlar
Bakacağım
Valla türk telekomdan memnun olan hiç görmedim nedense herkes şikayetçi seni memnun görünce şaşırdım
kotalı hocam o
teşekkürlerfixnet türkiye sunucusu olan oyunlar için doğru bir seçim olmaz eğer avrupa sunucusu oyunları oynuyorsan araştırabilirsin
Ftth dediğiniz ne oluyorEvdeki altyapılara bak. Türk Telekom FTTH varsa gıbırnet gibi firmalardan 100Mbps alabilirsin. Ama Türk Telekom altyapın kötüyse ve Superonline FTTH varsa hiç düşünmeden Superonline kullan.