Yardım Fiber İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Frkndmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
986
Merhaba herkese iyi forumlar, 2 gün sonra Vodafone Net taahhütümüz bitiyor, bana geçebileceğim güzel internet servis sağlayıcısı önerisinde bulunur musunuz? (Fiber)
Şimdiden teşekkürler.

Türk Telekom Toptan'ın evde kurulum hizmeti için 1 şubat tarihli zammı sonrası bu ücretin müşteri tarafına yansıması kaçınılmaz.
Sağlayıcıdan tahsis edilen ilgili ücret için hariç tutulmuş vergileri de işin içine kattığımız zaman toplam tutar 385,97 TL yapıyor.
Yani firmalar her yeni abonesi için cebinden 86 lira veriyor.

Türk Telekom Toptan'ın evde kurulum hizmeti fiyat bilgileri için: https://toptan.turktelekom.com.tr/kurulum-hizmetleri
Alıntıyı görüntüle
Kanka evde iç tesisat + modem var her şey kurulu sadece bana kullanıcı adı şifre lazım ne alaka bu olay anlamıyorum 🥺

Bende millenicom kullanıyordum zam yaptılar 100 lira koydu üstüne, bakındım şuan en uygun gibirnet sanırım ona geçmeyi düşünüyorum.

Adresinde Gigafiber altyapı varsa kesinlikle Turknet yoksa arkadaşların tavsiyeleri üzerinden en mantıklı seçimi yaparsın.

Valla türk telekomdan memnun olan hiç görmedim nedense herkes şikayetçi seni memnun görünce şaşırdım
Hocam Türk Telekom bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötü internet veriyor, mesela 4-5 yıl önce Maraş'ta yaşıyordum fiber altyapı olmasına rağmen kopmalar fazla oluyordu ve ping değeri yüksekti, şuan İstanbul'da yaşıyorum VDSL altyapıya rağmen ping değerleri çok düşük ve kopma yok dencek kadar az oluyor

Adsl altyapı olanlar direkt berbat

Kendi sitelerinde başka bir bölümde aynı hızı farklı fiyata satıyorlar garip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Türk Telekom bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötü internet veriyor, mesela 4-5 yıl önce Maraş'ta yaşıyordum fiber altyapı olmasına rağmen kopmalar fazla oluyordu ve ping değeri yüksekti, şuan İstanbul'da yaşıyorum VDSL altyapıya rağmen ping değerleri çok düşük ve kopma yok dencek kadar az oluyor

Adsl altyapı olanlar direkt berbat
Diğer firmalara göre pahalı geldi tt biraz

Kotasız,tahhüütsüz candır. :)
Bu devirde hala kotalı internet satıyorlar :D komik

Kendi sitelerinde başka bir bölümde aynı hızı farklı fiyata satıyorlar garip

Diğer firmalara göre pahalı geldi tt biraz

Bu devirde hala kotalı internet satıyorlar :D komik
Evet :D

Merhaba herkese iyi forumlar, 2 gün sonra Vodafone Net taahhütümüz bitiyor, bana geçebileceğim güzel internet servis sağlayıcısı önerisinde bulunur musunuz? (Fiber)
Şimdiden teşekkürler.
Keciorende tt fiber altyapısı üzerinden comnet fiber kullanıyorum 7 aydır. Hiçbir sorun yaşamadım.

Gigafiber Ankarada sadece Asagieglence ve etlikte var.

Geri