Adam Modem Bakıyor Router Değil !kenetic 3811 alin gecin hocam. assagisinda veya yukarisinda onun kadar mantikli bir router yok suan piyasada.
Hocam hangi firmanın fiberini kullanıyorsunuz acabamodem ile routerin farkı nedir tam olarak
Hocam Çok Kısa Ve Öz Demek Gerekirse " Modem interneti getirir, router ise dağıtır. " Olayı Bu Yani .modem ile routerin farkı nedir tam olarak
evime fiber geldi yazmis adam neden dsl modem bakiyormus merak ettim bak simdi? 3611 alsin o zaman. 3811'in aynisi hem fiber hem dsl destekli.Adam Modem Bakıyor Router Değil !
o zaman bu 3811 olan bizim işimizi çözmez sanırımHocam Çok Kısa Ve Öz Demek Gerekirse " Modem interneti getirir, router ise dağıtır. " Olayı Bu Yani .
iyice kafam karıştı kardeşim 3811'de karar vermiştim arkadaşta o router modem değil diyorevime fiber geldi yazmis adam neden dsl modem bakiyormus merak ettim bak simdi? 3611 alsin o zaman. 3811'in aynisi hem fiber hem dsl destekli.
Bütçesi Varsa 3611 Alabilir Ama Ben Alternatif Olarak Bunu Önerdimevime fiber geldi yazmis adam neden dsl modem bakiyormus merak ettim bak simdi? 3611 alsin o zaman. 3811'in aynisi hem fiber hem dsl destekli.
kardesim senin evine turknet fiber geldi degil mi? eger oyleyse 3811 alicaksin, fiber gelmediyse 3611 alicaksin. ben anlamadim bu konuyu. corba gibi olmus.o zaman bu 3811 olan bizim işimizi çözmez sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iyice kafam karıştı kardeşim 3811'de karar vermiştim arkadaşta o router modem değil diyor![]()
bilader ne sacmaliyorsun sen? fiber gelmis adamin evine!!!Bütçesi Varsa 3611 Alabilir Ama Ben Alternatif Olarak Bunu Önerdim
Elindeki Mevcut Modem Fiber Desteklemiyorsa 3811 Router Alması Saçma Olmaz Mı ?
Hocam Senin Elinde Şuan Mevcut Bir Modem Var Mı ?o zaman bu 3811 olan bizim işimizi çözmez sanırım
iyice kafam karıştı kardeşim 3811'de karar vermiştim arkadaşta o router modem değil diyor![]()
kanka şimdi binaya fibet altyapısı geldi vdsl kullanıyorum şuan fibere geçeceğim için bi modem arayışına geçtimkardesim senin evine turknet fiber geldi degil mi? eger oyleyse 3811 alicaksin, fiber gelmediyse 3611 alicaksin. ben anlamadim bu konuyu. corba gibi olmus.
bilader ne sacmaliyorsun sen? fiber gelmis adamin evine!!!
kanka şimdi binaya fiber altyapısı geldi vdsl kullanıyorum şuan fibere geçeceğim için bi modem arayışına geçtimHocam Senin Elinde Şuan Mevcut Bir Modem Var Mı ?
Varsa Marka Ve Modeli Nedir ?
Tamam Şuan Kullandığın Modem Nedir Hocam ?kanka şimdi binaya fibet altyapısı geldi vdsl kullanıyorum şuan fibere geçeceğim için bi modem arayışına geçtim