Öneri Fiber modem önerir misiniz

kenetic 3811 alin gecin hocam. assagisinda veya yukarisinda onun kadar mantikli bir router yok suan piyasada.

Hocam Çok Kısa Ve Öz Demek Gerekirse " Modem interneti getirir, router ise dağıtır. " Olayı Bu Yani .
o zaman bu 3811 olan bizim işimizi çözmez sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evime fiber geldi yazmis adam neden dsl modem bakiyormus merak ettim bak simdi? 3611 alsin o zaman. 3811'in aynisi hem fiber hem dsl destekli.
iyice kafam karıştı kardeşim 3811'de karar vermiştim arkadaşta o router modem değil diyor :D

iyice kafam karıştı kardeşim 3811'de karar vermiştim arkadaşta o router modem değil diyor :D
kardesim senin evine turknet fiber geldi degil mi? eger oyleyse 3811 alicaksin, fiber gelmediyse 3611 alicaksin. ben anlamadim bu konuyu. corba gibi olmus.

Bütçesi Varsa 3611 Alabilir Ama Ben Alternatif Olarak Bunu Önerdim

Elindeki Mevcut Modem Fiber Desteklemiyorsa 3811 Router Alması Saçma Olmaz Mı ?
bilader ne sacmaliyorsun sen? fiber gelmis adamin evine!!!

Hocam Senin Elinde Şuan Mevcut Bir Modem Var Mı ?

Varsa Marka Ve Modeli Nedir ?

kardesim senin evine turknet fiber geldi degil mi? eger oyleyse 3811 alicaksin, fiber gelmediyse 3611 alicaksin. ben anlamadim bu konuyu. corba gibi olmus.

bilader ne sacmaliyorsun sen? fiber gelmis adamin evine!!!
kanka şimdi binaya fibet altyapısı geldi vdsl kullanıyorum şuan fibere geçeceğim için bi modem arayışına geçtim

Hocam Senin Elinde Şuan Mevcut Bir Modem Var Mı ?

Varsa Marka Ve Modeli Nedir ?
kanka şimdi binaya fiber altyapısı geldi vdsl kullanıyorum şuan fibere geçeceğim için bi modem arayışına geçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,995
Üyeler
191,199
Son üye
maggie
Geri