Neler Yeni

FIFA 2022 Tepki Vermiyor

KnightDavion

80+ Bronze
Merhaba.

Gamepass satın aldım. FIFA 2022'yi indirdim. Xbox uygulaması da EA Play uygulaması da kurulu. İki uygulama üzerinden de farklı oyunları oynayabiliyorum. Uygulamalar birbirine bağlandı.

FIFA 2022'yi ister masaüstü kısayolundan, ister Xbox uygulamasından ister EA Play üzerinden açmaya çalıştığımda aşağıdaki ekran görüntüsündeki ekran geliyor. Oyna dediğimde hiçbir şekilde devam etmiyor.

fifa 22 hatası.JPG

Nasıl çözebilirim?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,851
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
platform eşleşme hatası olabiliyordu bazen. Ea play üzerinden dosyaları doğrulayıp dener misin

KnightDavion

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KnightDavion

80+ Bronze
FIFA 2021 indirdim. Birebir aynı durum onda da var.

KnightDavion

80+ Bronze
Herhalde origin'den oynaman lazım ea play bir oyun oynama platformu degil diye biliyorum üstteki videoda onu anlatıyor olmalı izlemedim ama

Origin şu an indirilebilir durumda değil. Kendi sitesinden kaldırıldı. Videodaki her şeyi yaptım sonuç yine aynı. :/

Konu günceldir.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Origin şu an indirilebilir durumda değil. Kendi sitesinden kaldırıldı. Videodaki her şeyi yaptım sonuç yine aynı. :/

Konu günceldir.
Gezginler gibi sitelerden indir onlardan indirilmiyor mu softonic diye bir site vardı en güveniliri o bence

KnightDavion

80+ Bronze
Konu günceldir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende Gamepass üzerinden oynuyorum. Sıkıntı olmadı, bende oyna giriyor.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Fatih
Konu günceldir.
Çok saçma bir çözüm önerim var. Arkadaşım da aynı şekilde giremiyordu oyuna ve yabancı bir forumda gördük. Apex Legends in indirmesini başlatıp biraz sonra durdurup oyuna girmeyi dener misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut
Merhaba.

Gamepass satın aldım. FIFA 2022'yi indirdim. Xbox uygulaması da EA Play uygulaması da kurulu. İki uygulama üzerinden de farklı oyunları oynayabiliyorum. Uygulamalar birbirine bağlandı.

FIFA 2022'yi ister masaüstü kısayolundan, ister Xbox uygulamasından ister EA Play üzerinden açmaya çalıştığımda aşağıdaki ekran görüntüsündeki ekran geliyor. Oyna dediğimde hiçbir şekilde devam etmiyor.

Alıntıyı görüntüle

Nasıl çözebilirim?
Reis xbox orjinalmı yoksa oyuncustore faln biryerden mi aldın

KnightDavion

80+ Bronze

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
hocam origine girdiniz mi hiç orada verilerin nereye yazılacağını seçmeden başlamıyor bende düzenli yapıyorum bu işlemi onu bir kontrol edin isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu günceldir.
pardon bunu görmemişim

Top Bottom