Neler Yeni

Fifa 2023 steam son firsat mi?

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Kütüphaneye bir futbol oyunu ekleyim diyorum, suan alinir mi? Pes var ama fifa daha keyif veriyor.

BatuhanDN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Batuhan Doğan
Steam
batuhandn
Fifa 24 çıkmayacak Fifa 25'te başka stüdyo geliştirecek. Bana sorarsanız şuan halihazırda Steam yaz indrimleri varken alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye? Kim çıkaracak bundan sonra?
Başka stüdyo çıkaracakmış , belli değil.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Fifa 24 çıkmayacak Fifa 25'te başka stüdyo geliştirecek. Bana sorarsanız şuan halihazırda Steam yaz indrimleri varken alın.

EA bu fifa ekmeğini 1 sene bile salmaz bence kalitesiz de olsa oyununu çıkarır. Dehşet para kazanıyorlar oradan.

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
helsinki
Bence alınmaz optimizasyon özürlüsü bir oyun. Birde isim olarak FIFA'nın son oyunu. Bu sene EA Sports FC 24 olarak çıkacak diye biliyorum. Temmuz'un ortalarında tanıtımı yapılacak.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Kaan
Kütüphaneye bir futbol oyunu ekleyim diyorum, suan alinir mi? Pes var ama fifa daha keyif veriyor.
Ben fifa 23ün son indirimi olacağını düşünmüyorum şayet daha epic games indirimleri var paranız varsa şuan alabilirsiniz fiyatı iyi.

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben fifa 23ün son indirimi olacağını düşünmüyorum şayet daha epic games indirimleri var paranız varsa şuan alabilirsiniz fiyatı iyi.
Stemda biraz param var onu kullanmak icin aliyim diyordum, birde dövüş oyunu almak istiyorum mortal kombat 11 mi, yoksa baska birsey mi bakiyim

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Kaan
Stemda biraz param var onu kullanmak icin aliyim diyordum, birde dövüş oyunu almak istiyorum mortal kombat 11 mi, yoksa baska birsey mi bakiyim
Fazla dövüş oyunu bilmem ama mortal kombat 11 iyidir.

TJacks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can Polat Gökdemir
Xbox gamepassde hem FIFA 23 hem de mortal kombat 11 var diye hatırlıyorum aylık 30 lira ver (gerçi zam gelcek)
Ultimate oynamazsan iki kariyer atarsın belki sıkılırsın bir bak

Xbox gamepassde hem FIFA 23 hem de mortal kombat 11 var diye hatırlıyorum aylık 30 lira ver (gerçi zam gelcek)

Yatırım tavsiyesi değildir sadece ÖNERİDİR

Son düzenleme:

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey

Yatırım tavsiyesi değildir sadece ÖNERİDİR
İki senelik gamepass almistim, pek bana hitap eden oyun yoktu, bu saydigim bir iki oyun ara sira girip oynasam yeterli gelir.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol

EA Sports Oyunun adını değiştirecek. Yani son Fifa değil. Oyunun adı EAFC olacak

Top Bottom