Yardım fifa 22 gamepad sorunu

Reaksiyon skoru
30
arkadaşlar xbox 9.nesil gamepad kullanıyorum bluetooth ile bağlanıyorum fifa 22 girince joystick takılı kalıyor ama diğer oyunlarda böyle problem yok gamepassden indirdim oyunu

arkadaşlar xbox 9.nesil gamepad kullanıyorum bluetooth ile bağlanıyorum fifa 22 girince joystick takılı kalıyor ama diğer oyunlarda böyle problem yok gamepassden indirdim oyunu
Bende de aynı sorun vardı. Biri oyunu steam ile açınca çözülüyor demiş. Ben kablo ile takıp oynuyordum.

Ben de aynı sorunu yaşadım şu videoyu izleyip yaoınca sorun çözülmüştü:

mouse u cikarin hocam

Takılı kalıyordan kastın nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani burda takılı kalmadan bahsettiğin şey seçenekler arasında gezinirken sağa da bassan tekrar sola gidiyor, yuları bassan aşağı iniyor otomatik tek seçenekte kalıyor gibi oluyor o mu?

Takılı kalıyordan kastın nedir?

Yani burda takılı kalmadan bahsettiğin şey seçenekler arasında gezinirken sağa da bassan tekrar sola gidiyor, yuları bassan aşağı iniyor otomatik tek seçenekte kalıyor gibi oluyor o mu?
evet

internette araştırdım genellikle fifa da bu durum 9.nesil gamepad de oluyormuş kablolu kullanınca problem yok

evet

internette araştırdım genellikle fifa da bu durum 9.nesil gamepad de oluyormuş kablolu kullanınca problem yok
Ahahaha ya aynı sorunu bende yaşıyorum. İnşallah aynıdır yani. Öyle bir şey meydana gelince mouse cursorunu oynat. Ekranın kenarına doğru ittir düzeliyor :)

Geri