Oynanış konusunda çok daha gerçekçi. Adamlar fifa 22deki gibi uçmuyorlar.Kesinlikle var.
Steam'de de 280 şu an.oynanış farkları var elbette ultimate team oynamıyorsan gerek yok gibi ama ea playda 279 TL ye düşmüş diyodu bi arkadaş
Hayır var. Oynadığın zaman sen de görüyorsun.top peşinde koşuyorsun işte ekstrem fark yok
hocam pas mekaniklerini geliştirmişler mi fifa 22 berbat açıkçası pes17 bile daha iyi açıkçası ona göre alacağımoynanış farkları var elbette ultimate team oynamıyorsan gerek yok gibi ama ea playda 279 TL ye düşmüş diyodu bi arkadaş
steamdan baktım şimdi 279 TL miş steamda
oynuyorum ve kanser oluyorum keşke ultimate teamde özel kartlar olmayan bir mod çıkarsalarUltimate team oynuyorsan al
Pas mekaniği derken?hocam pas mekaniklerini geliştirmişler mi fifa 22 berbat açıkçası pes17 bile daha iyi açıkçası ona göre alacağım
epicten aldım 280e iade edip steamdan mı alsam acabaSteam'de de 280 şu an.
ara pas olayı yok mesela oyun zekası yetmiyor onu adamın koşu yoluna bırakmaya kanattaki adam bindirirken stoperle bekin arasına top atmıyor oyun l1 üçgende güzel gidiyor pas sadece üçgene basınca direkt savunma oyuncularının kucağına bırakıyor meselaPas mekaniği derken?