Fifa 24 muhtemelen 1200 üstü çıkacak. Onu alacak bütçen yoksa evet alınır.Fifa 23 175TL verilir mi sizce?
Arkadaş haklı ama kariyer için de bu para verilir bence ya da oynayacak bir arkadaşın varsa da alınırUltimate-Online oynamayacaksan hiç alma ben 1 kariyer oynuyorum sıkılıyorum vallahi
verilirFifa 23 175TL verilir mi sizce?
Fifa 24 muhtemelen 1200 üstü çıkacak. Onu alacak bütçen yoksa evet alınır.
Arkadaş haklı ama kariyer için de bu para verilir bence ya da oynayacak bir arkadaşın varsa da alınır
İşin gerçeği pes 21 kariyer modunu yüzlerce saat oynadım. Sırf kariyeri modu için alıyorum. Fifa 24 çıktığı zaman yama ile güncelleme imkanım olur mu?Ultimate-Online oynamayacaksan hiç alma ben 1 kariyer oynuyorum sıkılıyorum vallahi
Olmuyor.İşin gerçeği pes 21 kariyer modunu yüzlerce saat oynadım. Sırf kariyeri modu için alıyorum. Fifa 24 çıktığı zaman yama ile güncelleme imkanım olur mu?
KatılıyorumKariyer oynayacaksan elinde eski FIFA oyunları varsa bence değmez çünkü çok büyük bir yenilik yok. Elinde eski FIFA oyunları yoksa alınır.
Sadece transfer güncellemerini yapabilirsinİşin gerçeği pes 21 kariyer modunu yüzlerce saat oynadım. Sırf kariyeri modu için alıyorum. Fifa 24 çıktığı zaman yama ile güncelleme imkanım olur mu?