Aldım ama henüz oynamadım nays indirimi de varken kaçırmayayım dedimAlırsan son durumu buraya da yazarsan sevinirim.
Aldım ama henüz oynamadım nays indirimi de varken kaçırmayayım dedimAlırsan son durumu buraya da yazarsan sevinirim.
son fifa isimli oyunBeyler her yeni oyunu çıktığında niye alıyorsunuz bu fifalari? Saçma degilmi hem pahalı hemde her yıl yenisi çıkıyor yanlış anlamayın merakımdan soruyorum.
ben 80 ne aldım20+42+5 : 67 TL daha nays sağolsun indirimli aldım
143 TL ye hayırlı olsun
yenisi çıkmayacakmı?son fifa isimli oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 80 ne aldım
Ea Sports Fc olacak adı. Ea nın Fifa ile anlaşma bitti fifa kendi ayrı oyununu çıakracakmışyenisi çıkmayacakmı?
bende uygulamaya girince gördüm diğer steam hesabıma da alsam mı acabaNays'ın oyun kapmanyası 1-30 Nisan arasında da devam edecekmiş aceleye gerek yok artık )
O şekilde değil, iadeyi verdi ama %20 vermedi.Ortalama 3 iş günü içerisinde veriyor iadeyi belki dolmamıştır günü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pcde hile çok diyorlardı ben çekindiğim için almadım ama bu sefer alacağım gibi
Akbankla da 50₺ chip para veriyor. Öğrenci kredi kartı ile satın alınca. Kampanya ileSteam'de Fifa 23 209,99 TL'ye düştü NAYS ile alınca da %20 cashback var meraklılarına duyurulur
Seneye fifa Lisansları bitiyor. Başka isimle devam edecekler ondan dolayı kullanıcı sayısını artırmak istiyor olabilirler23 biraz hızlı düşmedi mi ya?