Kredi kartı seçmiştim sanırım ben. Başka bir sitede ininal olarak yaptım olmadı kredi kartı seçince olduhocam steamda nasıl nays ile harcama yapıcagım hangi kart türünü seçeceğim ?
Kredi kartı seçmiştim sanırım ben. Başka bir sitede ininal olarak yaptım olmadı kredi kartı seçince olduhocam steamda nasıl nays ile harcama yapıcagım hangi kart türünü seçeceğim ?
pc den kabul etmedi visa olarak seçtim şimdi kabul etti. Nays ile steamden harcama yaptımKredi kartı seçmiştim sanırım ben. Başka bir sitede ininal olarak yaptım olmadı kredi kartı seçince oldu
3 iş günü içerisinde hesabınıza ödemesi yatar hayırlı olsunpc den kabul etmedi visa olarak seçtim şimdi kabul etti. Nays ile steamden harcama yaptım
3 iş günü içerisinde hesabınıza ödemesi yatar hayırlı olsun
Steam üzerinde ödeme yaparken nays kart bilgilerini girip visayı seçeceksiniz hocam.hocam steamda nasıl nays ile harcama yapıcagım hangi kart türünü seçeceğim ?
22 bile yaz zamanlarında eklenmişti gamepasse, 2-3 haftaya hiç bir şey olmaz2 3 haftaya max gamepasste ben almıcam
21 nisanda geldi22 bile yaz zamanlarında eklenmişti gamepasse, 2-3 haftaya hiç bir şey olmaz
bilgisayarda nedense kabul etmedi telefondan hallettim hocam sagolun. Bir de nays özel kartı var mı nereden alacagız müşteri temsilicisi ile konuştum uygulama üzerinden sipariş verebilirsiniz dedi ama nays kartını nasıl çıkartacagım bilmiyorum bilginiz var mı ?Steam üzerinde ödeme yaparken nays kart bilgilerini girip visayı seçeceksiniz hocam.
NAYS'ın somut bir kartı yok yanılmıyorsam dijital olarak hallediyorsunuz işinizi.bilgisayarda nedense kabul etmedi telefondan hallettim hocam sagolun. Bir de nays özel kartı var mı nereden alacagız müşteri temsilicisi ile konuştum uygulama üzerinden sipariş verebilirsiniz dedi ama nays kartını nasıl çıkartacagım bilmiyorum bilginiz var mı ?
Anladım yanlıs anlamısım o zaman.NAYS'ın somut bir kartı yok yanılmıyorsam dijital olarak hallediyorsunuz işinizi.
Alırsan son durumu buraya da yazarsan sevinirim.Ortalama 3 iş günü içerisinde veriyor iadeyi belki dolmamıştır günü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pcde hile çok diyorlardı ben çekindiğim için almadım ama bu sefer alacağım gibi