- Reaksiyon skoru
- 4,395
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aile paylaşımı var mı diye sormuşsunuz.Üstüme alındım sanırım dsfsdHocam ben diğer arkadaşa bişey sormuştum yanlış anladınız sanırım
Aile paylaşımı var mı diye sormuşsunuz.Üstüme alındım sanırım dsfsdHocam ben diğer arkadaşa bişey sormuştum yanlış anladınız sanırım
Yanlış alıntıya tıkladım hocam mobil cahili biriyim biraz. Kusura bakmayın.Hocam ben diğer arkadaşa bişey sormuştum yanlış anladınız sanırım
Hocam kod nerede? Bende görünmüyor.Bende bir ekleme yapayım konu gelişsin, Spiderman %25 indirimde kuponda kullanırsanız toplam %50 indirim oluyor alınabilir
Epic'de Tomb Raider dışında diğer oyunlarda sorun yaşamadım.Arkadaşlarla oynama konusunda sıkıntı çıkartır mı? Origin üstünden oynuyoruz zaten fakat fifa 22`yi steamde 96 ya düstügünde toplu almıstık ve baya baya oynamıstık sımdı aynı sekıl alsak sıkıntısız oynar mıyız?
hocam tomb raider da nasıl bir sorun yaşadınız?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
E P I C K U P O N U
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Epic'de Tomb Raider dışında diğer oyunlarda sorun yaşamadım.
oyun açılmadan oyundan atıyordu ama shadow of the tomb raider ve rise of the tomb raider oyunları sıkıntısız açılıyordu diye hatırlıyorum.hocam tomb raider da nasıl bir sorun yaşadınız?
Yorumu yeni goruyorum sadasd kusura bakma uzuldum iHocam açma işte konuyu ya moralim bzoluyor 540 TL verdim bu oyuna çıldıram ya 2-3 gün sonra 270 e düştü oyun :/
beleş olsa bile almamArkadaşlar Epic Games yeni kuponu ile 210 TL ye geliyor.Almak isteyenler bakabilir
Valla sırf sen al diye paylaşmadıkbeleş olsa bile almam
Evet?40-50 liraya fifa23 ?