Neler Yeni

Fifa 24 açılmıyor neden olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet çavuş
fifa 24 açılmıyor tepki vermiyor antichet olayınıda denedim ama yinede tepki yok sizce neden olabilir bu sıkıntı

Clayz

80+ Silver
fifa 24 açılmıyor tepki vermiyor antichet olayınıda denedim ama yinede tepki yok sizce neden olabilir bu sıkıntı
su ea app tam sakat zaten oyunu manage et tusumu ne vardı orda oyle yapıyodum ben gorev yonetıcısınde calısan butun ea ıle alakalı seylerıde kapa

Öğrenen_biri

80+ Bronze
onarım yap sonra ea appten aldıysan ea appi yönetici aç, epicten aldıysan ikisinide yönetici aç sonra oyunu başlat

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onarım yap sonra ea appten aldıysan ea appi yönetici aç, epicten aldıysan ikisinide yönetici aç sonra oyunu başlat
denendi knk hiç 0 tepki yok steamda oyun bide
Mesaj otomatik birleştirildi:

su ea app tam sakat zaten oyunu manage et tusumu ne vardı orda oyle yapıyodum ben gorev yonetıcısınde calısan butun ea ıle alakalı seylerıde kapa
ewl knk olmadı

Clayz

80+ Silver
denendi knk hiç 0 tepki yok steamda oyun bide
Mesaj otomatik birleştirildi:

ewl knk olmadı
baslata tıklayınca orda baslatılıyo gozukuyo yanı buton saydam oluyo galıba oyleyken bırak pc ye hıc dokunma 30 dk olsada ben bır ara oyle yapıyodum sonra duzelıyodu bıdaha beklemıyodum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
baslata tıklayınca orda baslatılıyo gozukuyo yanı buton saydam oluyo galıba oyleyken bırak pc ye hıc dokunma 30 dk olsada ben bır ara oyle yapıyodum sonra duzelıyodu bıdaha beklemıyodum
onuda yaptım bekeldim açmadı ha bide sadece fifa yı açmıyo diğer bütün ea oyunlarını açıyo

Clayz

80+ Silver

Clayz

80+ Silver
pc format atsak düzelirmi acaba belki dosyaya bilmediğim bişey indirmiştir bozmuştur
zerre alakası yok bosuna resleme ben ılk gun cıddı soyluyorum 2 3 saat acmakla ugrastım sureklı ea yı kapadım hesaptan cıktım manage game cart curt bekledım en sonunda ekranı gordugumde evın ıcınde havaı fısek patlatıcaktım o derece

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet çavuş
zerre alakası yok bosuna resleme ben ılk gun cıddı soyluyorum 2 3 saat acmakla ugrastım sureklı ea yı kapadım hesaptan cıktım manage game cart curt bekledım en sonunda ekranı gordugumde evın ıcınde havaı fısek patlatıcaktım o derece
sninkini bekleyerek açmış bnde geri gidiyo steamda tekrar oyna diyo bi süre sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,505
Üyeler
168,640
Son üye
enesartut
Top Bottom