mehmet çavuş
80+

- Reaksiyon skoru
 - 3

fifa 24 açılmıyor tepki vermiyor antichet olayınıda denedim ama yinede tepki yok sizce neden olabilir bu sıkıntı

su ea app tam sakat zaten oyunu manage et tusumu ne vardı orda oyle yapıyodum ben gorev yonetıcısınde calısan butun ea ıle alakalı seylerıde kapafifa 24 açılmıyor tepki vermiyor antichet olayınıda denedim ama yinede tepki yok sizce neden olabilir bu sıkıntı
denendi knk hiç 0 tepki yok steamda oyun bideonarım yap sonra ea appten aldıysan ea appi yönetici aç, epicten aldıysan ikisinide yönetici aç sonra oyunu başlat
ewl knk olmadısu ea app tam sakat zaten oyunu manage et tusumu ne vardı orda oyle yapıyodum ben gorev yonetıcısınde calısan butun ea ıle alakalı seylerıde kapa
baslata tıklayınca orda baslatılıyo gozukuyo yanı buton saydam oluyo galıba oyleyken bırak pc ye hıc dokunma 30 dk olsada ben bır ara oyle yapıyodum sonra duzelıyodu bıdaha beklemıyodumdenendi knk hiç 0 tepki yok steamda oyun bide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ewl knk olmadı
onuda yaptım bekeldim açmadı ha bide sadece fifa yı açmıyo diğer bütün ea oyunlarını açıyobaslata tıklayınca orda baslatılıyo gozukuyo yanı buton saydam oluyo galıba oyleyken bırak pc ye hıc dokunma 30 dk olsada ben bır ara oyle yapıyodum sonra duzelıyodu bıdaha beklemıyodum
bendede oyleydı oynarkenonuda yaptım bekeldim açmadı ha bide sadece fifa yı açmıyo diğer bütün ea oyunlarını açıyo
pc format atsak düzelirmi acaba belki dosyaya bilmediğim bişey indirmiştir bozmuşturbendede oyleydı oynarken
zerre alakası yok bosuna resleme ben ılk gun cıddı soyluyorum 2 3 saat acmakla ugrastım sureklı ea yı kapadım hesaptan cıktım manage game cart curt bekledım en sonunda ekranı gordugumde evın ıcınde havaı fısek patlatıcaktım o derecepc format atsak düzelirmi acaba belki dosyaya bilmediğim bişey indirmiştir bozmuştur
sninkini bekleyerek açmış bnde geri gidiyo steamda tekrar oyna diyo bi süre sonrazerre alakası yok bosuna resleme ben ılk gun cıddı soyluyorum 2 3 saat acmakla ugrastım sureklı ea yı kapadım hesaptan cıktım manage game cart curt bekledım en sonunda ekranı gordugumde evın ıcınde havaı fısek patlatıcaktım o derece