Neler Yeni

fifa ve pes için oyun kolu ps3-4 kolu tarzında yön tuşları olan

zamzom

80+
Merhabalar
fifa ve pes için oyun kolu ps3-4 kolu tarzında yön tuşları olan bir gamepad var mı bazen bir gamepad alıyorsun tuşları kazma gibi oyundan soğutuyor bazıları çok çabuk
bozuluyor 2 kere basıyor basmadan basıyor gibi gibi uzun süredir bilinen 250-750 civarına bir şey var mı daha önce f310 kullandım logitech in ama arkadaş onu kırmıştı şimdi yeni alıcam
açıkcası logitech in ki yön tuşları biraz farklı geliyordu kapak gibi sağ sol yapıyor diye hoşuma pek gitmiyordu.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Merhabalar
fifa ve pes için oyun kolu ps3-4 kolu tarzında yön tuşları olan bir gamepad var mı bazen bir gamepad alıyorsun tuşları kazma gibi oyundan soğutuyor bazıları çok çabuk
bozuluyor 2 kere basıyor basmadan basıyor gibi gibi uzun süredir bilinen 250-750 civarına bir şey var mı daha önce f310 kullandım logitech in ama arkadaş onu kırmıştı şimdi yeni alıcam
açıkcası logitech in ki yön tuşları biraz farklı geliyordu kapak gibi sağ sol yapıyor diye hoşuma pek gitmiyordu.
Knk bimde ps4 kolu satıyorlar 280 tl falan, ölü nokta falan çok iyi durumda fifada penaltı atarken istediğin yerlere götürebilirsin kolayca

zamzom

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk bimde ps4 kolu satıyorlar 280 TL falan, ölü nokta falan çok iyi durumda fifada penaltı atarken istediğin yerlere götürebilirsin kolayca
Polosmart üretimi sanırım replika ps4 kolu değil mi?
Peki tuşa basım hissi nasıl takoz gibi mi wadx tuşları hafif mi yoksa biraz sert basımlı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
Polosmart üretimi sanırım replika ps4 kolu değil mi?
Peki tuşa basım hissi nasıl takoz gibi mi wadx tuşları hafif mi yoksa biraz sert basımlı mı?
ps3 kolunu basım hissiyatı gibi ama iş görüyor ben kullanıyorum bimde normalde 270tldi ben kasaya gidince 150tl aldılar benden 150tlye alınabilecek en iyi kol muadilleri falan 350 400tl 150tlye bedavaya almıştım ben bı bak hala 150tldir belki

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Knk orjinal 1000tl vereceğine bimden al daha iyi ve bu fiyata en iyisi o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tuş hisside gayrt iyi

zamzom

80+
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tuş hisside gayrt iyi
paylaşılan formlarda bulamadım galiba kaldırılmış satıştan 280tl yani fiyatı 330tl ye de logitech f310 var gene kalitesini kanıtlamış kararsızlık mevcut... :/ biri dese ki al bu kolu basım hissi süper rampage bile olsa alırım yani ama yeter ki kalitesi iyi olsun ve yön tuşları ps4 tarzı olması yeterli analog ile oynayamıyorum

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
paylaşılan formlarda bulamadım galiba kaldırılmış satıştan 280tl yani fiyatı 330tl ye de logitech f310 var gene kalitesini kanıtlamış kararsızlık mevcut... :/ biri dese ki al bu kolu basım hissi süper rampage bile olsa alırım yani ama yeter ki kalitesi iyi olsun ve yön tuşları ps4 tarzı olması yeterli analog ile oynayamıyorum
Bence seni memnun eder ve bimden alırsan o ürünü beğenmez isen iade edilebiliyorsunuz. Ben kasiyere söyledim iade ediliyor mu diye evet ediliyor dedi

zamzom

80+
teşekkürler yine de farklı önerilere açığım iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,758
Üyeler
164,187
Son üye