🔥İndirim Fifa21 de İndirim! {STEAM}

fut hackleri cok fazla fakat her macta gelmiyor karsiniza tercih edilebilir fakat ben pcden oynama taraftari degilim..

bence bunu alacağıza ea acceste vardır. gamepass alın fifa 2020 oynayın aynı zaten. kariyer için oynayacaksanız

Hemen hemen 1 hafta önce gördüm :)

Vallahi bu oyuna 100 TL bile vermem kendimde senelerdir futbol oynuyorum sırf bir futbol oyununa hele ki böyle bir oyuna 419 bırak 277 vermek mantıksız bana göre.
Haklısın

Usta yıllardır oynuyorum bak 5 yaşımdan beri şuan 16 yaşındayım belki dalga geçersin,gülersin ama ben bu oyuna 100 TL bile vermem bence aşırı mantıksız ki FIFA 1-2 olumlu yanıtın ardından böyle bir şey yaptı neden pes 2021 65 tl iken bu 421 ?

Usta yıllardır oynuyorum bak 5 yaşımdan beri şuan 16 yaşındayım belki dalga geçersin,gülersin ama ben bu oyuna 100 TL bile vermem bence aşırı mantıksız ki FIFA 1-2 olumlu yanıtın ardından böyle bir şey yaptı neden pes 2021 65 TL iken bu 421 ?
Tamam hocam bir şey demedim haklısın oyun fiyatlari gerçekten pahalı keşke daha ucuz olsa.

Eğer kariyer yapacaksanız gidin Pes 2021 alın.
65 TL'lik bir fiyatı var. Üstüne lisans yaması kurduğunuzda bir sorun kalmayacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,375
Üyeler
189,076
Son üye
Tayyibo
Geri