🔥İndirim Fifa21 de İndirim! {STEAM}

Alınmaz.
Online oynayacaksanız bile hesap satan siteler var arkadaşlar çok ucuza oralardan alabilirsiniz.

Eğer kariyer yapacaksanız gidin Pes 2021 alın.
65 TL'lik bir fiyatı var. Üstüne lisans yaması kurduğunuzda bir sorun kalmayacak.

PES 2021 PES 2020'nin aynısı çünkü sadece küçük değişiklikler ve kadro güncellemeleri oldu. Fakat FIFA 2021 yeni oyun.
Evet 2021'den ufak farkla önde FIFA iyi olsa ne olacak 421 TL'yi asla hak etmiyor tabi bu kişiden kişiye değişir bir durum.Ayrıca FIFA'da gerçekten çok sorun var bug gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz.
Online oynayacaksanız bile hesap satan siteler var arkadaşlar çok ucuza oralardan alabilirsiniz.
Oralardan da alınmaz.

Alınmaz.
Oralardan da alınmaz.

Evet 2021'den ufak farkla önde FIFA iyi olsa ne olacak 421 TL'yi asla hak etmiyor tabi bu kişiden kişiye değişir bir durum.Ayrıca FIFA'da gerçekten çok sorun var bug gibi.

Oralardan da alınmaz.

Oralardan da alınmaz.
WHY?
Ben 20TL ye fifa 20 hesabı aldım ve içinden BF1 Sims oyunu felan da çıktı ve hesapta herhangi bir sorun yok oynuyorum.

WHY?
Ben 20TL ye fifa 20 hesabı aldım ve içinden BF1 Sims oyunu felan da çıktı ve hesapta herhangi bir sorun yok oynuyorum.
Kanka o hesabı kaç kişiye veriyorlar o sıkıntı

Kanka o hesabı kaç kişiye veriyorlar o sıkıntı
Valla orasını bilmem, eğer hesaba bir şey olursa zaten değişim de yapıyorlar. :D
Bence 200 300 500 TL vermekten çok daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,651
Üyeler
189,129
Son üye
z0urced
Geri