neye göre bedava bilmediğimden soruyorum fifinenin bir çok modeli var bu iyi bir modelmi?Bende sipariş ettim, bana 847TL'ye geldi mobilden denedim bir şey değişmedi! Bu fiyata bile bedava bence...
Hocam, bir kullanıcı a6v ile arasındaki tek fark filtresinin olmaması şeklinde yorum yapmış. Eğer kalite olarak bir fark yoksa arada baya fiyat farkı var.neye göre bedava bilmediğimden soruyorum fifinenin bir çok modeli var bu iyi bir modelmi?
Ben dün teslim aldım herhangi bir ekstra vergiyle karşılaşmadım. Ürün kalitesi baya iyi.ekstra elimize ulaştığında vergi çıkarmı
sizce yayıncılık için iyi miBen dün teslim aldım herhangi bir ekstra vergiyle karşılaşmadım. Ürün kalitesi baya iyi.
hem kargo garantisini kapattınız mıBen dün teslim aldım herhangi bir ekstra vergiyle karşılaşmadım. Ürün kalitesi baya iyi.
Bence yayıncılık için gayet yeterli.sizce yayıncılık için iyi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hem kargo garantisini kapattınız mı
Evet, kapattım.sizce yayıncılık için iyi mi
hem kargo garantisini kapattınız mı
kaç günde geldi ve video paylaşabilir misiniz sesi nasıl merak ettimBence yayıncılık için gayet yeterli.
Evet, kapattım.
konuya video koydum ya??kaç günde geldi ve video paylaşabilir misiniz sesi nasıl merak ettim