kanka şarkı falan mı söylüyorsun hiç gamer mikrofonuna benzemiyor ama güzelmiş prof bi tarafı var gibiBen de bu setten var daha iyi midir sizce aliexpresden kiLastvoice BM800YP Youtuber Mikrofon Phantom Stand Filtre 7.1 Seti
Bm 800 set fiyatları sayfamızda kayıt için hazır bulunan bm 800 mikrofon seti ekipmanları ve en iyi bm 800 set malzemeleri yer alır. En ucuz bm 800 set burada.www.yonkamuzikmarket.com
benimde depodan çıktı dedibenim de kargolandı
Knk standını da buldum itopya’da şuan 650 TL ürün tr gelince sipariş vericem olmaz filan iade sürem dolmasınKi
Ulan kolu ayrı şu vidanın oraya takılan kısmı ayrı almak için 66tl lik mikrofon şeysi almam gerekiyor nakliye ücreti bitirdi beni
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aha daha ucuza buldum trendyol'da koşun la bitiyo uç kısmı
CTT M14a Mikrofon Sehpası Mikrofon Standı Mikrofon Tutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CTT M14a Mikrofon Sehpası Mikrofon Standı Mikrofon Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glMesaj otomatik birleştirildi:
İMECE GOLD AUDİO MT-22 MİKROFON TUTUCU Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İMECE GOLD AUDİO MT-22 MİKROFON TUTUCU yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glİki tane daha buldum bunlar uyar sanırım yaRBir Mikrofon Tutucu Aparat-mikrofon Ayı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RBir Mikrofon Tutucu Aparat-mikrofon Ayı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kanka stand yok ama standın ucuna takılan o küçük bir parça var, o parçadan buldum linkini attim 3 tane ayrı ayrı. Bı bak istersen ben uyacağını sanıyorum hatta sipariş ettim mikrofon standida buldum 300tl ye onu atam link ucuz baya trendyolda
Bu standın ucundaki parçada takılabilir aslında mikrofonu çıkartıp o vida olan kısmı bunun vidalı olan yere gecirsek sonra vidayı siksak parcayida zaten direk stanta monte edip o şekil kullanabiliriz mikrofonu sanırım ulan ben boşuna ayrı parçaya para verdim sanırım 129tl neyse olmadı iade ederim gelsin ne olur ne olmaz denerim olmazsa iade ederizZerx Stüdyo Masa Mikrofon Standı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Zerx Stüdyo Masa Mikrofon Standı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bigsave ile alakalı bir şey herhalde onunla özel indirim gözüküyorAynı satıcı hem 1000 liraya hem 500 liraya aynı ürünü satıyor nasıl oluyor bu? ben de sipariş oluşturdum enpara ile dolar üzerinden 756 ya geldi
https://www.itopya.com/fifine-cs1-masa-tipi-mikrofon-standi_u23737 linkde bıraktım başka almak isteyen varsaKnk standını da buldum itopya’da şuan 650 TL ürün tr gelince sipariş vericem olmaz filan iade sürem dolmasın
Bigsave ile alakalı bir şey herhalde onunla özel indirim gözüküyor
Mikrofon gelsin bi bunuda sipariş edicem teşekkürler.https://www.itopya.com/fifine-cs1-masa-tipi-mikrofon-standi_u23737 linkde bıraktım başka almak isteyen varsa
bigafe ile alakalıAynı satıcı hem 1000 liraya hem 500 liraya aynı ürünü satıyor nasıl oluyor bu? ben de sipariş oluşturdum enpara ile dolar üzerinden 756 ya geldi
bm 800 bana göre öop bir makrafonBen de bu setten var daha iyi midir sizce aliexpresden kiLastvoice BM800YP Youtuber Mikrofon Phantom Stand Filtre 7.1 Seti
Bm 800 set fiyatları sayfamızda kayıt için hazır bulunan bm 800 mikrofon seti ekipmanları ve en iyi bm 800 set malzemeleri yer alır. En ucuz bm 800 set burada.www.yonkamuzikmarket.com
Çöp daha iyidir var ya 3 sene önce filan vardı bende berbat cızırtı vskonu
bigafe ile alakalı
bm 800 bana göre öop bir makrafon