DeveloperRedneck
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,832
Salla Kazanla (maç var diye) sallayıp kupon tutturabilirseniz 600 civarına düşer haberiniz olsun
Ağa buna uyumlu masaüstü süspansiyon sistemi var mıdır? Bulamadım eğer uygun fiyata var ise mikrofon çok ucuz yanında birde süspansiyon kol lazım![]()
AmpliGame by FIFINE USB Oyun Mikrofonu, RGB, Kazanç Düğmesi, Dokunmatik Sessiz, PC için Akış Podcast Kondenser Mikrofon, Anahtar, PS5-A6NEO - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Kanka bunun masaüstü süspansiyon kol var mıdır ona göre alacamSipariş geçiyorum bende
benim de kargolandıKargolanan kişi var mı başka benimkini yollamışlar
Bende arıyorum ya bulursan atar mısın burayaAğa buna uyumlu masaüstü süspansiyon sistemi var mıdır? Bulamadım eğer uygun fiyata var ise mikrofon çok ucuz yanında birde süspansiyon kol lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka bunun masaüstü süspansiyon kol var mıdır ona göre alacam
Benim de verdiler toplu vermiş sanırımKargolanan kişi var mı başka benimkini yollamışlar
Sanırım bu modelin süspansiyon kolu yok baktım hiç biri uymuyor, o arkadaki yukarı aşağı hareket ettirilen eklem yerinden dolayı uymuyor.Bende arıyorum ya bulursan atar mısın buraya
Benim de verdiler toplu vermiş sanırım
Yinede bu fiyata alınır gibi, hyperx quastcast gibi düşün dicemde o mikrofonu takabiliyorsun süspansiyonaBende arıyorum ya bulursan atar mısın buraya
Benim de verdiler toplu vermiş sanırım
Bu olur gibi duruyor ama emin olamadımSanırım bu modelin süspansiyon kolu yok baktım hiç biri uymuyor, o arkadaki yukarı aşağı hareket ettirilen eklem yerinden dolayı uymuyor.
Yinede bu fiyata alınır gibi, hyperx quastcast gibi düşün dicemde o mikrofonu takabiliyorsun süspansiyona![]()
Mikrofonun orjinaline baktığım zaman bu standla aynı aparat kullanıyor böyle bir şey de olur sankiSanırım bu modelin süspansiyon kolu yok baktım hiç biri uymuyor, o arkadaki yukarı aşağı hareket ettirilen eklem yerinden dolayı uymuyor.
Yinede bu fiyata alınır gibi, hyperx quastcast gibi düşün dicemde o mikrofonu takabiliyorsun süspansiyona![]()
Kanka stand yok ama standın ucuna takılan o küçük bir parça var, o parçadan buldum linkini attim 3 tane ayrı ayrı. Bı bak istersen ben uyacağını sanıyorum hatta sipariş ettim mikrofon standida buldum 300tl ye onu atam link ucuz baya trendyoldaBuna uygun bi stand yok mu bilen yasağlam düzgün bir şey