Neler Yeni

Çözüldü✓ Fifine A8 mi Fifine A9 mu?

Hesoyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Celal
İkisi arsasında çok fark yok gibi oyun oynarken kullanıcam sizce hangisi ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Lloyd

Hesoyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Celal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlar boyut olarak büyük sanki bana biraz küçük kompakt mikrofon lazım

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Lloyd
Bunlar boyut olarak büyük sanki bana biraz küçük kompakt mikrofon lazım
Büyük olmaktan ziyade, dinamik mikrofonlar oldukları için boom arm ile kullanman gerekecek ve yer kaplayacak sonuçta. Boyutu ufak olsun dersen üstte belirttiğim gibi JBL Quantum Stream kovalayabilirsin, şu anki fiyatı bile fena değil ama indirime girebilir. Daha az bütçeye de indirimlerde NZXT Capsule de bakılabilir boyutun büyük olmaması bakımından ama JBL genel olarak daha iyi.
Ama ayırdığın bütçedeki mikrofonlar genel olarak kompakt olmaktan ziyade ses kalitesi öncelikli ürünler. Yani boyut çok önemli değilse üstte bıraktığım Maono mikrofonları tercih etmeni öneririm.

Hesoyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Celal
Boyut önemli masam biraz küçük çünkü, mikrofonu masamın resimde işaretlediğim köşesine koyup kullanacağım.

Ekler

• IMG_8225.jpeg
    IMG_8225.jpeg
    586.8 KB · Hit: 32
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Lloyd
Boyut önemli masam biraz küçük çünkü, mikrofonu masamın resimde işaretlediğim köşesine koyup kullanacağım.
Oraya koyarsan mikrofon sesini net alamayacaktır, yoğun olarak da klavye gürültüsü olacaktır. Bu tarz kardioid mikrofonları ağza biraz yakın şekilde konumlandırmak gerekiyor mümkün olduğunca. En azından klavyenin gerisine, masada seninle klavyenin aranıza koymalısın ve mikrofonun önüne doğru (genelde marka logosunun bulunduğu tarafın doğrultusu ağıza bakacak şekilde) konuşmalısın sesi iyi iletebilmesi için.

Hesoyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Celal
Oraya koyarsan mikrofon sesini net alamayacaktır, yoğun olarak da klavye gürültüsü olacaktır. Bu tarz kardioid mikrofonları ağza biraz yakın şekilde konumlandırmak gerekiyor mümkün olduğunca. En azından klavyenin gerisine, senin önüne koymalısın ve mikrofonun önüne doğru (genelde marka logosunun bulunduğu tarafın doğrultusu ağıza bakacak şekilde) konuşmalısın sesi iyi iletebilmesi için.
Doğrudur dediğiniz gibi ama benim için çok fazla önemi yok ben kulakiçi kulaklığa geçeceğim için mikrofon alcam ses çok iyi olmasada olur arka plan sesine bir ayar çekerim.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Lloyd
Doğrudur dediğiniz gibi ama benim için çok fazla önemi yok ben kulakiçi kulaklığa geçeceğim için mikrofon alcam ses çok iyi olmasada olur arka plan sesine bir ayar çekerim.
Anladım, tercih size kalmış. Ve özellikle JBL şu alana rahat rahat sığacaktır ve küçük olduğundan yer de kaplamayacaktır diye düşünüyorum:

IMG_8225.jpeg

Yine de nasıl rahat ederseniz.

Hesoyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Celal
Anladım, tercih size kalmış. Ve özellikle JBL şu alana rahat rahat sığacaktır ve küçük olduğundan yer de kaplamayacaktır diye düşünüyorum:

Alıntıyı görüntüle
Yine de nasıl rahat ederseniz.
Kablo kirliliği olcak kullanmak istemem ondan dolayı ozaman Fifine değil JBL alıyorum daha iyi diyorsanız ben de araştırıyım bakıyım.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Lloyd
Kablo kirliliği olcak kullanmak istemem ondan dolayı ozaman Fifine değil JBL alıyorum daha iyi diyorsanız ben de araştırıyım bakıyım.
A8, A9, Quadcast ve diğer rakiplerinden de daha kaliteli ses verir JBL. Bu bütçede fena değil denebilir, zaten dinamik mikrofon istemiyorsunuz o yüzden önerdiğim diğer seçenekler de eleniyor ama bu ay indirim beklemekte yarar var. Fiyatının az da olsa ineceğini düşünüyorum.
Sağlam bir indirim olursa ses kalitesi ve ufak olması açısından Rode NT-USB de kovalayabilirsiniz.

Hesoyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Celal
A8, A9, Quadcast ve diğer rakiplerinden de daha kaliteli ses verir JBL. Bu bütçede fena değil denebilir, zaten dinamik mikrofon istemiyorsunuz o yüzden önerdiğim diğer seçenekler de eleniyor ama bu ay indirim beklemekte yarar var. Fiyatının az da olsa ineceğini düşünüyorum.
Sağlam bir indirim olursa ses kalitesi ve ufak olması açısından Rode NT-USB de kovalayabilirsiniz.
Razer Seiren Mini V3 nasıl sizce?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Lloyd
Razer Seiren Mini V3 nasıl sizce?
Şu anki fiyatına göre meh denebilir, idare eder. Gain ayarı yok maalesef. Önerdiğim diğer mikrofonlar her türlü daha iyidir, ses kalitesi olarak fark var. Mini V3 mikrofon Solocast'in biraz ötesinde diyebiliriz referans olması açısından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom