İkisi de değil. A8 yerine Maono PD200X/indirimde JBL Quantum Stream veya A9 yerine Maono PD400X tercih edilmeli.İkisi arsasında çok fark yok gibi oyun oynarken kullanıcam sizce hangisi ?
Büyük olmaktan ziyade, dinamik mikrofonlar oldukları için boom arm ile kullanman gerekecek ve yer kaplayacak sonuçta. Boyutu ufak olsun dersen üstte belirttiğim gibi JBL Quantum Stream kovalayabilirsin, şu anki fiyatı bile fena değil ama indirime girebilir. Daha az bütçeye de indirimlerde NZXT Capsule de bakılabilir boyutun büyük olmaması bakımından ama JBL genel olarak daha iyi.Bunlar boyut olarak büyük sanki bana biraz küçük kompakt mikrofon lazım
Oraya koyarsan mikrofon sesini net alamayacaktır, yoğun olarak da klavye gürültüsü olacaktır. Bu tarz kardioid mikrofonları ağza biraz yakın şekilde konumlandırmak gerekiyor mümkün olduğunca. En azından klavyenin gerisine, masada seninle klavyenin aranıza koymalısın ve mikrofonun önüne doğru (genelde marka logosunun bulunduğu tarafın doğrultusu ağıza bakacak şekilde) konuşmalısın sesi iyi iletebilmesi için.Boyut önemli masam biraz küçük çünkü, mikrofonu masamın resimde işaretlediğim köşesine koyup kullanacağım.
Doğrudur dediğiniz gibi ama benim için çok fazla önemi yok ben kulakiçi kulaklığa geçeceğim için mikrofon alcam ses çok iyi olmasada olur arka plan sesine bir ayar çekerim.Oraya koyarsan mikrofon sesini net alamayacaktır, yoğun olarak da klavye gürültüsü olacaktır. Bu tarz kardioid mikrofonları ağza biraz yakın şekilde konumlandırmak gerekiyor mümkün olduğunca. En azından klavyenin gerisine, senin önüne koymalısın ve mikrofonun önüne doğru (genelde marka logosunun bulunduğu tarafın doğrultusu ağıza bakacak şekilde) konuşmalısın sesi iyi iletebilmesi için.
Anladım, tercih size kalmış. Ve özellikle JBL şu alana rahat rahat sığacaktır ve küçük olduğundan yer de kaplamayacaktır diye düşünüyorum:Doğrudur dediğiniz gibi ama benim için çok fazla önemi yok ben kulakiçi kulaklığa geçeceğim için mikrofon alcam ses çok iyi olmasada olur arka plan sesine bir ayar çekerim.
Kablo kirliliği olcak kullanmak istemem ondan dolayı ozaman Fifine değil JBL alıyorum daha iyi diyorsanız ben de araştırıyım bakıyım.Anladım, tercih size kalmış. Ve özellikle JBL şu alana rahat rahat sığacaktır ve küçük olduğundan yer de kaplamayacaktır diye düşünüyorum:
Alıntıyı görüntüle
Yine de nasıl rahat ederseniz.
A8, A9, Quadcast ve diğer rakiplerinden de daha kaliteli ses verir JBL. Bu bütçede fena değil denebilir, zaten dinamik mikrofon istemiyorsunuz o yüzden önerdiğim diğer seçenekler de eleniyor ama bu ay indirim beklemekte yarar var. Fiyatının az da olsa ineceğini düşünüyorum.Kablo kirliliği olcak kullanmak istemem ondan dolayı ozaman Fifine değil JBL alıyorum daha iyi diyorsanız ben de araştırıyım bakıyım.
Razer Seiren Mini V3 nasıl sizce?A8, A9, Quadcast ve diğer rakiplerinden de daha kaliteli ses verir JBL. Bu bütçede fena değil denebilir, zaten dinamik mikrofon istemiyorsunuz o yüzden önerdiğim diğer seçenekler de eleniyor ama bu ay indirim beklemekte yarar var. Fiyatının az da olsa ineceğini düşünüyorum.
Sağlam bir indirim olursa ses kalitesi ve ufak olması açısından Rode NT-USB de kovalayabilirsiniz.
Şu anki fiyatına göre meh denebilir, idare eder. Gain ayarı yok maalesef. Önerdiğim diğer mikrofonlar her türlü daha iyidir, ses kalitesi olarak fark var. Mini V3 mikrofon Solocast'in biraz ötesinde diyebiliriz referans olması açısından.Razer Seiren Mini V3 nasıl sizce?